Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram!

15:32 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι διαφημίσεις στο Instagram είναι υπέροχες αλλά μπορεί να αποδειχθούν και εφιάλτης. Ωστόσο, υπάρχει πολύς κόσμος που βλέπει μια διαφήμιση στο Instagram και κάνει τα ψώνια του μέσα από την πλατφόρμα. 

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που βλέπεις μια διαφήμιση στο Instagram και μετά εξαφανίζεται; Πού μπορείς να βρεις ξανά αυτά τα παπούτσια που είχες δει και δεν θυμάσαι πού, πώς, πότε;

Πολλές

φορές πατάς σε μια διαφήμιση που σε ενδιαφέρει, μετά κάτι αποσπά την προσοχή σου, η διαφήμιση αυτή εξαφανίζεται και δεν μπορείς να τη βρεις με τίποτα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να βρεις τη διαφήμιση στο Instagram, η οποία σε ενδιαφέρει και με την οποία έχεις αλληλεπιδράσει. Υπάρχει ακόμη εκεί, ζει στο προφίλ σου!

Πλέον, θα «φακελώνεις» τους followers σου σε κατηγορίες… χωρίς να το γνωρίζουν!

Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά εύκολο να βρεις μια διαφήμιση με την οποία είχες αλληλεπιδράσει στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στο κινητό σου, στις ρυθμίσεις. Να κάνεις scroll down στις «Διαφημίσεις» και να πατήσεις «Δραστηριότητα σε διαφημίσεις». Σε αυτή την κατηγορία, θα βρεις όλη τη δραστηριότητά σου σχετικά με διαφημίσεις. Διαφημίσεις που έχεις αλληλεπιδράσει πρόσφατα και θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις σχετικές επωνυμίες.

Και κρατά αρχείο 90 ημερών!

Στο ίδιο section, μπορείς να μάθεις και πληροφορίες για τις διαφημίσεις στο Instagram, καθώς η πλατφόρμα σου απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που έχεις για τις διαφημίσεις που βλέπεις, γιατί τις βλέπεις, αν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία ή όχι. Το app σου λύνει όλες τις απορίες!

Όλα καταγράφονται και το ιστορικό παραμένει εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι έχουν ενδιαφερθεί για να έχουν περισσότερο τον έλεγχο των λογαριασμών τους. Κι έτσι, μπορείς να βρεις ό,τι έχεις ψάξει, αλλά και γιατί σου εμφανίζονται συγκεκριμένα post και συγκεκριμένες διαφημίσεις.

Μπορείς να δεις παλιά προφίλ με τα οποία έχεις αλληλεπιδράσει στο παρελθόν, αλλά και τα παπούτσια που είχες δει πριν δύο μήνες σε μια διαφήμιση και τώρα αποφάσισες πως θέλεις να προχωρήσεις σε μια αγορά.

Τίποτα δεν χάνεται και έχεις τη δύναμη και τον έλεγχο στα χέρια σου.

Διαβάστε επίσης:

Έκανες ένα λάθος στο Insta Story σου; Δες τι μπορείς να κάνεις!

Το άρθρο Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα