Τρία παιδιά αγνοούνται και έχει σημάνει συναγερμός | Photos

19:40 1/9/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Τρία missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Τα παιδιά αυτά είναι ανήλικα και δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. 

Τρία missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού έχουν προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες καθώς τα 24ωρα είναι κρίσιμα και ακόμη δεν έχουν βρεθεί παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τις προσπάθειες που γίνονται.

Τα τρία missing alert από το Χαμόγελο του ΠαιδιούΜαριάννα Π. , 14 ετών

H Μαριάννα Π. εξαφανίστηκε στις 20/08/2019, και ώρα 12:05,  από την περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας. Έχει ύψος 1,63

μ., έχει 66 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Η Μαριάννα Π. φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Όπως σημειώνει το Χαμόγελο, χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Μαριάννα να κρατείται παρά τη θέλησή της και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους της για να ζητήσει βοήθεια.

#MissingAlert Παρακαλούμε να δώσετε την δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Μαριάννα να κρατείται παρά τη…

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child am Donnerstag, 29. August 2019

Αλά Ελσαζλί, 14 ετών

Στις 29/08/2019, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Αλά Ελσαζλί, 14 ετών. Ο Αλά Ελσαζλί έχει κανονικό ύψος, είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εφιστά επίσης, την προσοχή καθώς ο Αλά μπορεί να κρατείται από τρίτα άτομα παρά τη θέλησή του και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους του για να ζητήσει βοήθεια.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑ (ΟΝ) ΕΛΣΑΖΛΙ (ΕΠ) 14 ΕΤΩΝ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️ 116000.

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child am Samstag, 31. August 2019

Μαρία-Ευαγγελία, 15 ετών

Στις 23/8/2019, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαλανδρίου, η Μαρία-Ευαγγελία Γ., 15 ετών. Η Μαρία-Ευαγγελία Γ. έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει σκούρα καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Η Μαρία-Ευαγγελία Γ. φορούσε ροζ μπλούζα, φούξια ζακέτα, μαύρο παντελόνι και άσπρα παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Γ. 15. ΕΤΩΝ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️ 116000

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child am Samstag, 31. August 2019

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, απαντώντας σε πολλά σχόλια και απορίες των πολιτών αναφέρει πως για κάθε παιδί που εξαφανίζεται υπάρχει μια ιστορία σοβαρή που οδηγούνται σε αυτή την κατάσταση, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μοναδική και «φυσικά δεν θα εκθέτουμε τους λόγους και τα προσωπικά δεδομένα των εφήβων που μετά θα πρέπει να συνεχίζουν την ζωή τους χωρίς στίγμα».

Αναλυτικά το σχόλιο για τις εξαφανίσεις παιδιών:

«Δεν είναι παιχνίδι οι εξαφανίσεις των εφήβων για κάθε παιδί που εξαφανίζεται υπάρχει μια ιστορία σοβαρή που οδηγούνται σε αυτή την κατάσταση, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μοναδική και φυσικά δεν θα εκθέτουμε τους λόγους και τα προσωπικά δεδομένα των εφήβων που μετά θα πρέπει να συνεχίζουν την ζωή τους χωρίς στίγμα.  Δεν υπάρχουν περιπτώσεις απαγωγών, θα είμαστε οι πρώτοι που θα το επικοινωνούσαμε για να γνωρίζει ο κόσμος.

Τους λόγους που οδηγούν τους νέους και ειδικότερα τις κοπέλες σε φυγές τους έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές και ενημερώνουμε τους γονείς και τον κόσμο για αυτό. Οι ερωτήσεις γιατί έφυγε; Πως έφυγε κλπ κλπ δεν μπορούν να απαντηθούν για κάθε παιδί, γιατί το εκθέτουν δημόσια.

Υπάρχουν πολλοί επηρεασμοί μέσα από το διαδίκτυο, υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες οικογένειες και άλλοι λόγοι σοβαροί που επηρεάζουν τους νέους σε φυγές ή εξαφανίσεις, κάθε παιδί όμως που βρίσκεται μακριά από την ασφάλεια κινδυνεύει».

Το άρθρο Τρία παιδιά αγνοούνται και έχει σημάνει συναγερμός | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα