Γλώσσα του σώματος: Τα 5 μηνύματα που πρέπει να στείλεις σ’ αυτόν που σ’ αρέσει!

18:30 1/9/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάθε μέθοδος έχει τα καλά και τα κακά της! Μπορείς να πεις ευθέως σε κάποιον ότι σου αρέσει, ενώ υπάρχουν κι άλλοι πιο διακριτικοί κι έμμεσοι τρόποι να δείξεις το ενδιαφέρον σου! Αν σ’ αρέσει να χρησιμοποιείς τη γλώσσα του σώματος, αυτά είναι τα 5 σημάδια που πρέπει να στείλεις σ’ αυτόν που σου αρέσει!

Η γλώσσα του σώματος λέει την αλήθεια!

H body language expert, Traci Brown, εξηγεί πως η γλώσσα του σώματος πάντα ακολουθεί

το μυαλό, ακόμα κι αν κάποιος προσπαθεί να κρύψει αυτό που σκέφτεται!

Με άλλα λόγια, η μη λεκτική επικοινωνία έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση μπορείς να φανταστείς! Η στάση του σώματός σου κι οι εκφράσεις του προσώπου σου φανερώνουν ό,τι ακριβώς σκέφτεσαι και θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρυφτείς από κάποιον που ξέρει να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος για να δείξεις το ενδιαφέρον σου;Άπλωσε τα πόδια σου προς το μέρος του

Τα πόδια, κι όχι μόνο τα μάτια σου, είναι ένα παράθυρο προς την ψυχή σου! Σύμφωνα με την Traci Brown, όταν στρέφεις το σώμα σου προς το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου, τότε εκείνος παίρνει το μήνυμα! Το πού είναι γυρισμένα τα πόδια μας συνήθως δείχνει το πού είναι στραμμένη και η προσοχή μας, οπότε αυτή η απλή κίνηση μπορεί να στείλει το μήνυμα σ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει!

Σπάσε την αμηχανία του αγγίγματος

Το ξέρεις απ’ την μέχρι τώρα εμπειρία σου: Σπάνια θα αγγίξεις κάποιον που δεν σ’ ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Εάν βγεις ένα παντελώς αδιάφορο ραντεβού, το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να μην υπάρξει καμία σωματική επαφή. Το να τον ακουμπήσεις τυχαία ή να κάνεις ένα απαλό και διακριτικό χάδι, θα του στείλει το μήνυμα που θέλεις!

Μείωσε τις αποστάσεις

Η στενή επαφή φανερώνει οικειότητα, αλλά και ενδιαφέρον. Όπως ακριβώς και με τη σωματική επαφή, το να μειώσεις την απόσταση μεταξύ σας, να καθίσεις λίγο πιο κοντά του ή απλά να στραφείς και να γείρεις ελαφρά προς το μέρος του, είναι μια κίνηση που θα σε βοηθήσει στον στόχο σου!

Κούνα ελαφρά το κεφάλι σου

Όπως εξηγεί η Traci Brown, ένα διακριτικό νεύμα με το κεφάλι, είναι σαν άγγιγμα! Δεν είναι έντονο, αλλά παράλληλα λέει πραγματικά πολλά! Όχι μόνο δείχνει ότι ακούς και προσέχεις τον συνομιλητή σου, αλλά παράλληλα το να κουνήσεις ελαφρά το κεφάλι σου απελευθερώνει ενδορφίνη, η οποία θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα στο λεπτό!

Βγάλε απ’ τη μέση όλα τα φυσικά εμπόδια

Κάθεστε αντικριστά, αλλά ένα μεγάλο βάζο ή μπουκάλι σας κρατάει σε απόσταση; Βγάλτο αμέσως απ’ τη μέση! Η αφαίρεση όλων των φυσικών εμποδίων ανάμεσά σας, θα σας φέρει αμέσως πιο κοντά. Μ’ αυτό τον τρόπο θα δείξεις στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά του και είσαι διατεθειμένη να βγάλεις όλα τα εμπόδια που σας κρατούν σε απόσταση!

Μάθε εδώ πώς μπορείς να διαβάζεις τη στάση του σώματος και τις εκφράσεις του ατόμου που έχεις απέναντί σου!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Γλώσσα του σώματος: Τα 5 μηνύματα που πρέπει να στείλεις σ’ αυτόν που σ’ αρέσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα