Τα λάθη που κάνεις κάθε φορά που ταξιδεύεις με την κολλητή σου!

17:12 1/9/2019 - Πηγή: iPop

Τα ταξίδια με φίλους σε αναζωογονούν, σε φέρνουν πιο κοντά με τον άλλον, είναι ευτυχία! Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λάθη που όλοι κάνουμε και τελικά δεν περνάμε τόσο καλά, όσο θα μπορούσαμε να περάσουμε. 

Γιατί η αλήθεια είναι όπως τα ταξίδια με φίλους είναι και λιγάκι tricky. Η πίεση και το άγχος μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ και να δοκιμάσουν τη σχέση σας. Και σίγουρα δεν θέλεις να ρισκάρεις τη φιλία σου για ένα ταξίδι αλλά θέλεις να είναι το ταξίδι που θα θυμάσαι για καιρό και να είσαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Τα ταξίδια με φίλους και οι κανόνες τουςΠες τις προταιρότητές
σου ξεκάθαρα

Πριν φύγετε για το ταξίδι σας, πρέπει να έχετε ένα πλάνο. Να γνωρίζετε ποια μέρα θα επισκεφτείτε τι και τι ακριβώς θα κάνετε. Μπορεί εσύ να θέλεις να ανακαλύψεις μερικά καινούργια πράγματα ή δραστηριότητες που ο φίλος σου δεν θέλει.

Φροντίστε να βρείτε τα σημεία που θα επισκεφτείτε όπως και τα μέρη που θα φάτε γιατί… με άδειο στομάχι είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσει η γκρίνια και οι τσακωμοί.

unsplash/Roberto NicksonΝα είσαι ευέλικτος

Ακόμη κι αν θέλεις πολλά πράγματα να κάνεις μην ξεχνάς πως δεν ταξιδεύεις μόνος σου και πρέπει να είσαι ευέλικτος. Μερικές φορές οι πτήσεις καθυστερούν και αναποδιές συμβαίνουν, αλλά σε αυτές θα πρέπει να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό κι αντί να γκρινιάζεις και να ρίχνεις ευθύνες να δεις πώς μπορείς να βοηθήσεις.

Και να είσαι ευέλικτος και με τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε, για να μπορείτε και οι δύο (ή περισσότεροι) να το ευχαριστηθείτε!

Δώσε χώρο

Είναι διασκεδαστικό να περνάς μέρες ολόκληρες με την κολλητή και να ανακαλύπτετε μια νέα τοποθεσία αλλά μερικές φορές μπορεί να… μπλοκάρει το σύστημα.

Μπορείς να αφήσεις την κολλητή να περάσει και χρόνο μόνη της, αν θέλει να επισκεφτεί για παράδειγμα, ένα μουσείο το οποίο δεν σε ενδιαφέρει. Ή στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν είναι ανάγκη να μιλάτε διαρκώς! Μπορεί η κάθε μια να διαβάσει το βιβλίο της ή να ακούσει τη μουσική της ανενόχλητη και αυτό δεν είναι κακό.

Photo: Unsplash/Andrea TummonsΧαλάρωσε κι απόλαυσέ το

Στην τελική… πας ταξίδι με την κολλητή! Είναι η ευκαιρία σου να το διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τη φίλη σου.

Ίσως υπάρξουν στιγμές έντασης και άγχους αλλά δεν πρέπει να σε παίρνουν από κάτω και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση για να απολαύσετε το ταξίδι σας!

Διαβάστε επίσης:

5 ψέματα που μπορείς να πεις σε ένα ταξίδι

Photo: unsplash/Simon Maage

Το άρθρο Τα λάθη που κάνεις κάθε φορά που ταξιδεύεις με την κολλητή σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα