Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB το Survivor

15:11 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης έκανε το επεισόδιο της Τρίτης του Survivor, αφού έφτασε ποσοστό 84,4% στους άνδρες 25-34, ενώ στις γυναίκες 25-34 έφτασε το 73% και στα παιδιά 68,3%.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor έφτασε την Τρίτη 4 Απριλίου στο 42,4% για το σύνολο και στο 60,8% για το δυναμικό κοινό. Tέτοια ποσοστά είχαμε χρόνια να δούμε στους πίνακες της Nielsen.

Μετά

τα μεσάνυχτα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το συμβούλιο του νησιού και η ψηφοφορία για την αποχώρηση, τα μηχανάκια έγραψαν 72,9%! Η prime time των υπολοίπων καναλιών «έπεσε» χθες βράδυ σε ολικό παγετό!

Το εκπληκτικό είναι ότι έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.475.730 τηλεθεατές ενώ έφτασε μέχρι και 74,6%.

Δείτε τα νούμερα των αντίπαλων προγραμμάτων:

Οι έντονες ανατροπές, η αγωνία και ο αναπάντεχος αγώνας ασυλίας έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού στο χθεσινό επεισόδιο.

Σαφώς εντύπωση προκάλεσε η άμεση ενσωμάτωση του Γιάννη Σπαλιάρα στην μπλε ομάδα η αλλιώς στους μαχητές, οι οποίοι κονταροχτυπήθηκαν με τους διάσημους χθες στον αγώνα ασυλίας.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν στο τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου από τους διάσημους οι οποίοι κέρδισαν την Σάρα Εσκενάζη με τον Ορέστη Τσανγκ από τους μαχητές.

Στο Συμβούλιου του νησιού, ο Πάνος Αργιανίδης ψηφίστηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αντίστοιχα.

Στο ίδιο επεισόδιο, οι μαχητές είχαν έντονες διαφωνίες προηγουμένως μεταξύ τους. Συγκεκριμένα ο Πάνος Αργιανίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλο τσακώθηκαν για τις ψήφους αποχώρησης. Αργότερα όμως στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι δυο τους απέδειξαν πως η ενότητα της ομάδας τους υπερισχύει των διαφορών τους.

Δείτε την ψηφοφορία παρακάτω:

The post Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB το Survivor appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα