Η συγκινητική κίνηση με τις 100 τάρτες ενός 98χρονου για να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του

13:42 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Συγκινεί η ιστορία ενός 98χρονου, ο οποίος έψησε πάνω από 100 τάρτες για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της γυναίκας του και τις μοίρασε όλες δωρεάν.

Όταν η γυναίκα του Leo Kellner, πέθανε το 2012 μετά από 72 χρόνια γάμου, ο ίδιος είχε πέσει σε κατάθλιψη και δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που ανακάλυψε ξανά το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική.

Ο 98χρονος άρχισε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική, καθώς έβλεπε τη μητέρα του να μαγειρεύει και χρησιμοποιεί τώρα αυτό το ταλέντο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει

τον θάνατο της γυναίκας του.

Τον πρώτο χρόνο μετά τον θάνατο της, ο Leo έψησε 144 τάρτες και τον επόμενο χρόνο άρχισε να φτιάχνει κέικ και τούρτες. Τις πίτες και τα γλυκά που φτιάχνει τα μοιράζει όλα δωρεάν για καλό σκοπό.

Σύμφωνα με το Hastings Tribune, ο Leo έχει μοιράσει γλυκά στους νοσοκόμους που φρόντιζαν τη γυναίκα του, σε χήρους, σε όσους είναι άρρωστοι, αλλά και σε κηδείες. Έχει φτιάξει ακόμα και γαμήλια τούρτα.

Ο ίδιος λέει πως ό,τι κάνει, το κάνει με αγάπη και αυτό είναι και το μυστικό του συστατικό. Πρόσθεσε επίσης, ότι το να βλέπει τους άλλους να χαμογελάνε είναι για αυτόν η μεγαλύτερη απόλαυση στον κόσμο. Κάνεις δεν μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο χαμόγελο και αυτό σημαίνει πολλά για εκείνον.

Σε έναν κόσμο που τα πάντα τρέχουν και περνάνε γρήγορα, τέτοιες κινήσεις αγάπης σε αγγίζουν πραγματικά.

Photo: Twitter

The post Η συγκινητική κίνηση με τις 100 τάρτες ενός 98χρονου για να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα