Το Τζέισον – Αντιγόνη δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο GNTM

12:22 28/5/2020 - Πηγή: iPop

To φετινό GNTM όπως έχουμε ήδη καταλάβει κρύβει πολλές εκπλήξεις! Υπάρχει περίπτωση να δούμε το Τζέισον – Αντιγόνη στο ριάλιτι μόδας, αφού όπως παραδέχθηκε, έχει δεχτεί πρόταση να είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Η αποκάλυψη έγινε απ’ την εκπομπή “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ το Τζέισον – Αντιγόνη μίλησε στην εκπομπή και παραδέχθηκε πως, εκτός απ’ το ριάλιτι μόδας, έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει και στο Big Brother!

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι οντισιόν

| Τι ρωτούν τους υποψήφιους;

Μιλώντας στο “Ευτυχείτε”, είπε πως του είπαν πολλοί να πάει στον τρίτο κύκλο του GNTM, δήλωσε χαρούμενο που φέτος θα συμμετέχουν και αγόρια και είπε ότι σκέφτεται την πρόταση.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση για το Big Brother, είπε πως δεν είναι κάτι που το ενδιαφέρει, το να μπει δηλαδή σ’ ένα καθαρά ριάλιτι, αλλά θα το ενδιέφερε να πάρει μια γεύση απ’ τον κόσμο της μόδας, με την οποία δεν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα.

Είναι παράξενο ότι μετά τα 30 μου, μου λέει όλο και περισσότερος κόσμος να ασχοληθώ με το modeling, ενώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν το χώρο. Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω βέβαια ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στο φετινό κύκλο. Σίγουρα η προηγούμενη εικόνα που είχα ίσως ήταν και ένας λόγος που ξέρουν ότι είμαι ένα άτομο που τολμάει να παίξει με την εικόνα του. Δεν ξέρω αν συμμετείχα σε ένα reality. Δεν είναι ότι το φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε όμως. Αν θα περνούσα αυτά που θέλω και αν θα ήταν στην κατεύθυνση ζωής που θέλω πλέον να έχω. Δηλαδή, δεν είμαι στη φάση να είμαι σε ένα reality – που και αυτό ποτέ δεν λέω ποτέ – αλλά να παρουσιάζω μια εκπομπή γιατί νομίζω ότι χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση και πρόσωπα και εκπομπές με φρέσκο αέρα και άλλες ιδέες

Όσα είπε το Τζέισον – Αντιγόνη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ στο GNTM 3!

Το άρθρο Το Τζέισον – Αντιγόνη δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο GNTM εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα