Και επίσημα στον Alpha η Ηλιάνα | Η πρωτότυπη ανακοίνωση

20:28 27/5/2020 - Πηγή: iPop

Και επίσημα πλέον η Ηλιάνα στον Alpha με το κανάλι να ανακοινώνει την συνεργασία μ’ έναν πρωτότυπο κι ευφάνταστο τρόπο. 

Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όμως τώρα ο Alpha έρχεται να βάλει τέλος σ’ όλα αυτά. Και επίσημα πλέον βρίσκεται η Ηλιάνα στον Alpha, αφού το κανάλι ανακοίνωσε την συνεργασία μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο.

Το

κανάλι προτίμησε να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια φωτογραφία μόνο, χωρίς δελτίο τύπου.

Έτσι λοιπόν, με μια φωτογραφία που η ίδια είχε ανεβάσει στις μερικές μέρες στο Instagram να κρατάει ένα μεγάλο χαρτόνι που έγραφε “The time has come!” (“Ήρθε ο καιρός”) αποφάσισε να ανακοινώσει το κανάλι τη συνεργασία, μόνο που στη θέση του Α βρίσκεται το λογότυπο του Alpha, ενώ παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ακόμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! 

Να θυμίσουμε πως πολλά έχουν ακουστεί επίσης για τη θέση που θα έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha και την εκπομπή που θα αναλάβει, αφού αρχικά είχε ειπωθεί πως θα παρουσιάσει το “The Bachelor”, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη. Στη μεσημεριανή ζώνη 12-2 θα βλέπουμε κατά πάσα πιθανότητα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα γυναικείο μαγκαζίνο.

Αναμένεται φυσικά να δούμε αν όλα αυτά θα ισχύσουν.

Αυτή είναι η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στις 3 Μαΐου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

View this post on Instagram

Όλοι μας ανυπομονούμε να κουρευτούμε από αύριο.. πραγματικά σας νιώθω! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Πρέπει να προσέχουμε πολύ, να κρατάμε αποστάσεις, να έχουμε υπομονή και σεβασμό στους ανθρώπους που θα είναι εκεί να μας εξυπηρετήσουν… και φυσικά μετά από τόσο καιρό να το απολαύσουμε, πάντα με χαμόγελο, υπευθυνότητα και αισιοδοξία! Με γειά μας!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα