Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/5/2020)

08:00 28/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (28/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/5/2020), ο χώρος του σπιτιού σας γίνεται εστία συγκέντρωσης

προσώπων αυτές τις ημέρες. Δεν αποκλείεται εκτός από φίλους συγγενείς ή αγαπημένα πρόσωπα, να δεχτείτε και την επίσκεψη ενός συνεργάτη σας, ή κάποιου που θα έχει να σας προτείνει μια συνεργασία, αρκετά προσοδοφόρα και συμφέρουσα, βασισμένη στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας.

Ταύρος

Η διεύρυνση των κοινωνικών σας οριζόντων θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα αξιόπιστα που στο μέλλον μπορεί από τις γνωριμίες αυτές, να προκύψουν οι επόμενες συνεργασίες σας. Αν περιμένετε να ενισχυθείτε οικονομικά από τις υπάρχουσες πηγές του εισοδήματός σας, δε θα σας δώσουν την ίδια απόδοση. Ψαχτείτε σε άλλες οικονομικές πηγές.

Δίδυμοι

Μια απρόβλεπτη ευκαιρία σας δίνεται σήμερα, που θα δώσει λύση σε κάτι που σας άγχωνε έντονα το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται ότι σε αυτό σας βοηθά, ένας άνθρωπος δικός σας, μεγαλύτερος σε ηλικία κατά πάσα πιθανότητα, ή ένας συνεργάτης σας, πιο ψηλά στην ιεραρχία του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Αυτό θα συμβεί για να θυμάστε ότι σε όλα υπάρχουν λύσεις.

Καρκίνος

Μαθαίνετε κάποια πράγματα αυτό το διάστημα που συνέβαιναν καιρό και που τα αγνοούσατε. Όποιες όμως κι αν είναι οι πληροφορίες που θα πάρετε, καλό θα ήταν να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία, γιατί κάποιες από αυτές μπορεί να σας ρίξουν από τα σύννεφα. Μην απογοητεύεστε από κάποιους ανθρώπους που δεν είναι τόσο τολμηροί στις αποφάσεις τους.

Λέων

Οι φιλοδοξίες σας χτυπούν κόκκινο και θα ψαχτείτε πολύ τις ημέρες αυτές ψάχνοντας ευκαιρίες προκειμένου να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να ενισχυθείτε οικονομικά. με τις κατάλληλες διασυνδέσεις αλλά και τις ανάλογες γνωριμίες σας ανοίγονται δρόμοι. Εσείς δεν έχετε παρά να εκφράσετε στο περιβάλλον σας τις προθέσεις που έχετε. Σίγουρα θα έχετε προτάσεις.

Παρθένος

Ξεκινάει ένα έντονα κοινωνικό διάστημα για σας. όσο και αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, καλύτερα να αποδεχτείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, είτε για μία κοινωνική εκδήλωση, είτε για να πάτε σε ένα περιβάλλον που δε συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Ο κύκλος των γνωριμιών σας χρειάζεται να ενισχυθεί κι άλλο. σας συμφέρει.

Ζυγός

Μερικές φορές λόγω της στάσης και τον τρόπο που εκφράζετε τις αντιλήψεις σας, γίνεστε αντικείμενο σχολιασμών. Από σήμερα λοιπόν και για τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να μη δίνετε λαβές στους άλλους, συνεργάτες, οικογενειακό περιβάλλον αλλά και στους φιλικούς σας κύκλους, γιατί δε θα είναι πάντοτε ανεκτικοί απέναντί σας, ιδίως τις στιγμές που θα τους προκαλείτε.

Σκορπιός

Μπορεί να διάγουμε καιρούς οικονομικής ύφεσης αλλά δεν παύουν να υπάρχουν οι ευκαιρίες, που θα έκαναν το εισόδημά σας να ενισχυθεί. Ίσως μάλιστα τις ημέρες αυτές να σας γίνει μία πρόταση συνεργασίας, αρκετά ενδιαφέρουσα, που όμως καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε σε καταληκτική συμφωνία καλό θα ήταν να πάρετε τις πληροφορίες πρώτα.

Τοξότης

Μια ανατροπή σε οικονομικό επίπεδο, όχι απαραίτητα αρνητική, θα σας βάλει στη διαδικασία να ανακαλύψετε, με ποιους τρόπους θα ενισχύσετε τα εισοδήματά σας. Όλα χρειάζονται το ρίσκο τους, αφού πρώτα υπάρξει αρκετή ενημέρωση, πριν προχωρήσετε σε μία συμφωνία. Μπορεί να επενδύσετε χρήματα και να αργήσετε να τα δείτε να αποδίδουν.

Αιγόκερως

Δεν είστε άνθρωποι ευθυνόφοβοι και ούτε φοβάστε να εργαστείτε όσο και αν κουραστείτε ή χρειαστεί να σηκώσετε στους ώμους σας παραπάνω ευθύνες. Όμως αυτό που θα σας κουράσει περισσότερο, θα είναι είτε οι απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσάς, είτε γιατί εσείς θα απαιτήσετε παραπάνω καθήκοντα από τους άλλους. Μην τραβάτε τα άκρα.

Υδροχόος

Ένα πρόσωπο που σας έχει ξεχωρίσει για τις επαγγελματικές σας ικανότητες, ίσως τώρα να σας μιλήσει και για μία μελλοντική συνεργασία μαζί του. Σίγουρα θα χρειαστεί να αμοίβεστε κανονικά για τη δουλειά σας. Μέχρι σήμερα πολλές ήταν οι περιπτώσεις, που λέγατε εύκολα το “ναι” και δε σας εκτίμησαν όπως θα έπρεπε. Τώρα όμως διαπραγματευτείτε καλύτερα τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Έξοδα δαπανών για το σπίτι, κέρδη από ένα ακίνητο ακόμα και η αγορά ή η ενοικίαση μιας νέας κατοικίας θα σας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι έρχονται αλλαγές στον τόπο που διαμένετε, που μπορεί να σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας ανανεώσουν κάνοντας λειτουργικά και πρακτικά καλύτερη τη ζωή σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik/rawpixel.com

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα