Το τρέιλερ του House of Gucci κυκλοφόρησε και σου έχουμε όλες τις πληροφορίες

17:46 30/7/2021 - Πηγή: iPop

Το τρέιλερ του House of Gucci κυκλοφόρησε και η ταινία αναμένεται να κάνει θραύση. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την οικογενειακή αυτοκρατορία πίσω από τον ιταλικό οίκο μόδας της Gucci. Παρουσιάζοντας και εξιστορώντας τρεις δεκαετίες γεμάτες αγάπη, προδοσία, παρακμή, εκδίκηση και τελικά δολοφονία, βλέπουμε τι σημαίνει ένα όνομα, τι αξίζει

και πόσο μακριά θα φτάσει μια οικογένεια προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο και δύναμη.

Ο συνδυασμός του δυνατού και πασίγωστου cast που περιλαμβάνει ονόματα όπως: Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Adam Driver και Lady Gaga με την θρυλική ιστορία της οικογενείας του οίκου Gucci αναμένεται να κάνει νούμερα ρεκόρ όταν κυκλοφορήσει.

Η πολυσυζητημένη ταινία που έχει γυριστεί στην Ιταλία, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αγγλίας στις 26 Νοεμβρίου του 2021 και κατατάσσεται στις κατηγορίες δράμα-θρίλερ-έγκλημα. Η ταινία με σκηνοθέτη τον Ridley Scott, έχει ήδη κεντρίσει την προσοχή του κόσμου και φαίνεται πως θα κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και σίγουρα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν είναι ανάμεσα στις προτεινόμενες ταινίες για τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία.

Μάλιστα, πριν παρθεί η απόφαση να αναλάβει η Lady Gaga τον ρόλο της Patrizia Reggiani, υποψήφιες ήτανε οι παρακάτω παγκοσμίως αναγνωρισμένες star του Hollywood: Angelina Jolie, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Margot Robbie και Natalie Portman.

Διάβασε επίσης 8 μύθους που οι ρομαντικές ταινίες μας έκαναν να πιστέψουμε και πώς καταστρέφουν τις σχέσεις μας και 5+1 must watch ταινίες όλων των εποχών

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το τρέιλερ του House of Gucci κυκλοφόρησε και σου έχουμε όλες τις πληροφορίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
House,Gucci