«Η δύναμη του όχι» είναι το βιβλίο αυτοβελτίωσης που χρειάζεσαι!

17:20 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Ξέρεις πόση δύναμη κρύβει το “όχι”; Μερικές φορές σε απελευθερώνει. Θέτεις τα δικά σου όρια και απαιτείς σεβασμό.Το βιβλίο “Η δύναμη του όχι” σε μαθαίνει να το κάνεις πράξη.

Αυτό το βιβλίο σου μαθαίνει πώς να εκτιμάς τον χρόνο σου και σε εξοπλίζει με τις κατάλληλες τεχνικές για να θέσεις τους δικούς σου κανόνες, να βρεις τον δρόμο σου και να απαιτήσεις σεβασμό.

Alert! Διαγωνισμός!

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Η δύναμη του όχι» μέσα απ’ τη σελίδα του iPop.gr στο Facebook και μέσα από το account του iPop

στο Instagram.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απ’ τα social media του iPop.gr.

Λίγα λόγια για το βιβλίο….

ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟ «ΟΧΙ».

Όχι πια πληγωμένη αυτοπεποίθηση, όχι πια υπερβολικό φόρτο εργασίας, όχι πια δισταγμούς. Χρησιμοποιώντας αυτή την απλή λέξη, θα σπάσεις τα ταμπού που περιβάλλουν το «όχι» και θα καταφέρεις να κατανοήσεις τις ανάγκες σου.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΧΙ σου μαθαίνει πώς να εκτιμάς τον χρόνο σου και σε εξοπλίζει με τις κατάλληλες τεχνικές για να θέσεις τους δικούς σου κανόνες, να βρεις τον δρόμο σου και να απαιτήσεις σεβασμό.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Abbie Headon έχει γράψει και ταPoetry First Aid Kit και Literary First Aid Kit. Ζει στο Southsea του Hampshire, όπου συχνά περπατάει δίπλα στη θάλασσα με ένα βιβλίο (ή δύο!) στο χέρι της. Η Δύναμη του όχι είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο.

Το άρθρο «Η δύναμη του όχι» είναι το βιβλίο αυτοβελτίωσης που χρειάζεσαι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα