«Το spoiler για τον Σασμό είναι ότι θα πεθάνουν όλοι!»: Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό

11:12 8/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η μηχανή του Τούρινγκ» το βράδυ της Τρίτης, 9/12, όπου και πρωταγωνιστεί και έδωσε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό spoiler για τον «Σασμό». Ένα spoiler που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει αγαπηθεί ως Αστέρης Σταματάκης στον «Σασμό» μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία, φυσικά, βρισκόταν στο κοινό για να τον στηρίξει και να τον απολαύσει.

Δηλώσεις Αυγουστίδη για τον Σασμό: Ένα spoiler που κανείς δεν περίμενε

«Χάρηκα

που είδα τη μητέρα μου στο κοινό. Δεν με αγχώνει η παρουσία της, με ανακουφίζει. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε τόσο πολύ και ξέρεις πως και μαντάρα να τα κάνεις αυτοί θα σε αγκαλιάσουν», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Όσον αφορά την κοινή τους εμφάνιση και συνεργασία στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία στιγμή. Είναι μια χρονιά που και οι δυο νιώθουμε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτήν την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί».

Τέλος, όταν ο Ορφέας Αυγουστίδης ρωτήθηκε για spoiler του «Σασμού» είπε χαμογελώντας: «Το spoiler για τον “Σασμό” είναι ότι θα πεθάνουν όλοι!».

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές

O χειρότερος εφιάλτης της Καλλιόπης και του Μαθιού φαίνεται πως πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια. Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τη Βασιλική µε τον Μαθιό και η παράνοµη σχέση τους αποκαλύπτεται. Από εκείνη τη στιγµή, ο άντρας µπαίνει στο στόχαστρο της Αστυνοµίας και ο Αντώνης είναι αποφασισµένος να βρει στοιχεία που να τον συνδέουν µε τον φόνο του Στεφανή. Οι αστυνοµικοί είναι σχεδόν σίγουροι πως πρόκειται για έγκληµα πάθους αλλά και πως ο Μαθιός έχει προλάβει να καλύψει τα ίχνη του.

«Σασμός»: Αποκαλύπτεται ο Μαθιός ως δολοφόνος ενώ παράλληλα αναβιώνει ένας έρωτας μετά από πολλά χρόνια

Από την επόµενη κιόλας µέρα, ο Αντώνης δίνει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτια των Σταµατάκηδων γνωρίζοντας, όµως, πως µία τέτοια κίνηση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς θα γίνει το πρώτο θέµα συζήτησης στο χωριό. Πράγµατι, ισχυρή αστυνοµική δύναµη φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης και ερευνά όλους τους χώρους ψάχνοντας να βρει το όπλο του φόνου. Οι φόβοι του Αντώνη επαληθεύονται, καθώς η έρευνα της Αστυνοµίας στα σπίτια των Σταµατάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό. Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεµένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν και αντιλαµβάνεται πως κάτι κρύβουν. ∆ιαφορετικά, η µητέρα του θα ήταν εξοργισµένη και θα έκανε τα πάντα για να τους σταµατήσει.

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη σειρά «Σασμός» και ο φόβος να αναζωπυρωθεί η βεντέτα που έληξε το 1964

Πολύ σύντοµα, όµως, όπως θα παρακολουθήσουµε, ο Αστέρης θα µάθει γιατί έχουν αυτή την αντιµετώπιση. Ο ίδιος είναι σοκαρισµένος, αλλά αποφασισµένος, όπως και η Καλλιόπη, να προστατεύσει τον αδελφό του. Ο Αντώνης, όµως, δεν κάνει πίσω. Καθώς η µόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητάει από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα προκειµένου να ανακαλύψει το πιο σκοτεινό µυστικό των Σταµατάκηδων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο «Το spoiler για τον Σασμό είναι ότι θα πεθάνουν όλοι!»: Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα