Ο Πρίγκιπας Harry έχει την απάντηση που ζητάς για τα επαγγελματικά σου

19:11 7/12/2021 - Πηγή: iPop

Το πού και πώς μεγαλώσαμε είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το μεγάλωμά μας. Είχες ποτέ σκεφτεί πώς μπορεί να είναι η ζωή για τους Royals; Πώς εξελίχθηκαν σαν προσωπικότητες οι πρίγκιπες της Αγγλίας, όχι μόνο η εικόνα τους που βλέπουμε καθημερινά στα sites και τις εφημερίδες αλλά ουσιαστικά τι έχουν αυτοί οι άνθρωποι μέσα στο μυαλό τους; Στη συνέντευξη του Harry για την ψυχική υγεία στο Fast Company μαθαίνουμε περισσότερα για εκείνον. Για το πώς διαθέτει το χρόνο του από τότε που παραιτήθηκε των βασιλικών καθηκόντων

του. Εργαζόμενος σε μια εταιρεία πληροφορικής και έχοντας τον ρόλο στο να χρησιμοποιεί τη φωνή, την εμπειρία και το υπόβαθρό του για την υπεράσπιση και την καθοδήγηση γύρω από την ψυχική υγεία. Στη συνέντευξη αυτή μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία και πώς μπορεί να επηρεαστεί με την εργασία.

Instagram/ princeharryofengland

Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα

Η παραίτηση ως μόνη λύση

Συχνά λέμε μην τα παρατάς, ότι όλα όσα ζούμε είναι μαθήματα για το μέλλον και ότι δυσκολίες είναι αυτές που βοηθούν στο να εξελιχθούμε. Σύμφωνα με τον Πρίγκιπα Harry, κάποιες φορές το να παραιτηθείς από τη δουλειά σου ίσως είναι αυτό που θα κάνει καλό στην ψυχική σου υγεία.

Το να παραιτηθείς από τη δουλειά σου μπορεί να είναι καλό για την ψυχική σου υγεία

Prince HarryΤι εικόνες έχει ο Πρίγκιπας Harry από τη ζωή;

Εύλογα μπορεί κάποιοι διαβάζοντας τη συνέντευξη του Harry για την ψυχική υγεία να έχουν τη διάθεση να αμφισβητήσουν και να κρίνουν τον ίδιο και σύμφωνα με ποια βιώματα ή εικόνες μπορεί να μιλά ο Πρίγκιπας Harry και να συμβουλεύει τους ανθρώπους εκεί έξω;

Ο Δούκας του Sussex εντάχθηκε στην εταιρεία BetterUp με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης και ψυχικής υγείας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Ο ρόλος του, ως επικεφαλής επιρροής, εκτείνεται στη στρατηγική προϊόντων, τη φιλανθρωπία και τη δημόσια υπεράσπιση που σχετίζεται με την ψυχική υγεία αλλά ακόμα συμβουλεύει την εταιρεία για το πώς να αναπτύξει κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν μέσω της δέσμευσής της στο Pledge 1%.

Μέρος του ρόλου του είναι να χρησιμοποιεί τη φωνή, την εμπειρία και το υπόβαθρό του «για την υπεράσπιση και την καθοδήγηση γύρω από την ψυχική υγεία», λέει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BetterUp, Alexi Robichaux.

«Με την αυτογνωσία έρχεται η ανάγκη για αλλαγή»

Σε ερώτηση σχετικά με τον COVID ο οποίος έχει επιταχύνει πολλές τάσεις στον εργασιακό χώρο, όπως την αυξημένη επαγγελματική εξουθένωση και τις παραιτήσεις από την εργασία και πώς έχει προσαρμόσει τη στρατηγική της εταιρείας ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοια θέματα απάντησε:

«Είμαστε μόλις στην αρχή της αφύπνισης της ψυχικής υγείας. Αυτή η δουλειά δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική γιατί οι άνθρωποι τελικά δίνουν προσοχή και ένα μεγάλο συστατικό αυτής της αποστολής είναι η οικοδόμηση της ευαισθητοποίησης και η συνέχιση της πρωτοπορίας στη συζήτηση.

Στην πραγματικότητα, ανακάλυψα πρόσφατα, χάρη σε μια συνομιλία με το μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της BetterUp, Adam Grant, ότι πολλές από τις παραιτήσεις που αναφέρετε δεν είναι όλες κακές. Στην πραγματικότητα, είναι σημάδι ότι με την αυτογνωσία έρχεται η ανάγκη για αλλαγή. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν κολλήσει σε δουλειές που δεν τους έφεραν χαρά και τώρα βάζουν την ψυχική υγεία και την ευτυχία τους πάνω από όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται».

Ποιο είναι το συστατικό που έχουν εκείνοι που γίνονται περιζήτητοι στις δουλειές; Τι χρειάζεται να κάνεις για να ξεχωρίσεις

Η απάντηση είναι αυτογνωσία

Χαίρομαι τόσο πολύ με την συνέντευξη του Harry για την ψυχική υγεία! Χαίρομαι πολύ που αυτό το παιδάκι που μεγαλώναμε παράλληλα εξελίχθηκε σε αυτόν τον ενήλικα που χρησιμοποίησε όλα του εφόδια για την προσωπική του εξέλιξη αλλά και για να βοηθήσει τους ανθρώπους έμπρακτα. Που δεν επαναπάυθηκε στις δάφνες του και χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για να αναπνεύσουν καλύτερα οι άνθρωποι γύρω του.

Η αυτογνωσία είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Το να γνωρίσεις τον εαυτό σου, το τι σου αρέσει και τι όχι, το να σπάσεις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις που σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή είναι πραγματικά ένας άθλος. Είμαστε στη αρχή! Η αρχή έγινε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο βήμα για να γίνει. Η ψυχική υγεία είναι η προτεραιότητα και είναι πολύ αισιόδοξο που πλέον στις εταιρείες δίνεται ξεχωριστός χώρος και φροντίδα των ειδικών για να διασφαλιστεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Harry έχει την απάντηση που ζητάς για τα επαγγελματικά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα