Το Σικάγο από ψηλά όπως δεν το έχεις ξαναδεί! (Video)

16:49 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Πρωτόγνωρες εικόνες της πόλης, η οποία συνήθως είναι μέσα στην κίνηση, τα αυτοκίνητα και ανθρώπους να περπατάνε σαν τρελοί για να προλάβουν τα ραντεβού τους. Το Σικάγο από ψηλά όπως δεν το έχεις ξαναδεί.

Εβδομάδες αφότου τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρη την πολιτεία, καταγράφηκαν έρημοι οι πιο πολυσύχναστοι δρόμοι της πόλης και τα εμβληματικά ορόσημα σε μια σπάνια στιγμή ηρεμίας.

Στο Ιλινόις, η σύσταση για «παραμονή στο σπίτι» σε όλη την πολιτεία τέθηκε σε ισχύ

στις 21 Μαρτίου 2020. Ο Manuel Martinez, δημοσιογράφος στο WBEZ, έβαλε ένα drone να πετάξει για 5 μέρες πάνω απ’ το Σικάγο για να συνθέσει το video που θα δεις παρακάτω.

Ο Martinez εκμεταλλεύτηκε τις ηλιόλουστες μέρες για να πετάξει με το drone, το οποίο είχε πάνω του μια κάμερα 4K, πάνω από γνωστά σημεία στο κέντρο του Σικάγο, στο Lincoln Park και στη λίμνη View.

«Ως δημοσιογράφοι, βλέπουμε τις πόλεις στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές τους», δήλωσε ο Martinez. «Το video με το drone είναι μια ευκαιρία να δουν οι κάτοικοι της πόλης μια μοναδική θέα της πόλης τους σε μια εποχή που όλοι αναγκάζονται να μείνουν στα σπίτια τους».

Το Σικάγο από ψηλά όπως δεν το έχεις ξαναδεί:

Η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας όπως δεν την έχεις ξαναδεί! 

Δες ακόμα:

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη μέσα από ένα video

Το άρθρο Το Σικάγο από ψηλά όπως δεν το έχεις ξαναδεί! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα