Το πρόβλημα υγείας του Αντίνοου Αλμπάνη και οι χημειοθεραπείες

09:44 12/7/2019 - Πηγή: iPop

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι του και όλοι θεωρήσαμε αρχικά πως είναι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου… Ωστόσο, ο ίδιος μέσα από ένα Insta Story αποκάλυψε πως κάνει χημειοθεραπεία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φροντίζει να ενημερώνει τους followers του στο Instagram, κάνει διάφορα post με το σκυλάκι του και στέλνει και σημαντικά μηνύματα μέσα από τα Stories του.

Πριν από κάποιο διάστημα, ο ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι του και ανήρτησε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Οι περισσότεροι θεωρήσαμε πως το κάνει για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, καθώς μας έχουν συνηθίσει οι ηθοποιοί ακόμη και στις πιο extreme αλλαγές στο look τους.

View this post on Instagram

: system error files corrupted attempting reboot

A post shared by @ _andinoos on May 31, 2019 at 8:59am PDT

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε ένα Story στο οποίο αναφέρθηκε στις χημειοθεραπείες που κάνει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εαυτό του ως «νίντζα»!

Η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Usay.gr, ο Αντίνοος τους τελευταίους μήνες έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του. Ευτυχώς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υγεία του ολοένα και καλυτερεύει και ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του αυτήν την περιπέτεια που τον ταλαιπωρεί.

O Αντίνοος μπορεί να μην έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, αλλά μέσα από τα posts του στέλνει μηνύματα δύναμης. Στέλνει μηνύματα που μας εμπνέουν, που λένε στον άλλον «δεν είσαι μόνος». Δείχνει ό,τι το πολεμάει με όποιον τρόπο μπορεί.

View this post on Instagram

: pull a funny face. you’re fucking here, now and alive shot by @josephalexiadis

A post shared by @ _andinoos on Jun 15, 2019 at 11:25am PDT

«Οι ελπίδες χορεύουν καλύτερα σε γυμνά κεφάλια», είχε γράψει στη λεζάντα άλλου post.

View this post on Instagram

: οι ελπίδες χορεύουν καλύτερα σε γυμνά κεφάλια

A post shared by @ _andinoos on Jun 14, 2019 at 11:04am PDT

Μιλά για τις ημέρες εκείνες που έμαθε απλά να χαμογελά στον πόνο!

View this post on Instagram

: the days i learned to smile at pain by Panos Malliaris for @bovarygr

A post shared by @ _andinoos on Jun 30, 2019 at 7:01am PDT

Εμείς του ευχόμαστε να είναι όλα καλά και περαστικά!

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Αντίνοος Αλμπάνης παίζει στην κωμωδία «Κατά φαντασίαν ασθενής» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το καλοκαίρι κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το άρθρο Το πρόβλημα υγείας του Αντίνοου Αλμπάνη και οι χημειοθεραπείες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα