Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/7/2019)

07:36 12/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Μέχρι το απόγευμα, θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους ( π.χ. Δάνεια, Εφορία), το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε αρκετές από αυτές. Το απόγευμα,

η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη σας.

Ταύρος

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε σε βάθος μια προσωπική σας σχέση ή μια συνεργασία σας. Το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βουτήξετε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας και να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Δίδυμοι

Με την φροντίδα του εαυτού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Μέχρι το απόγευμα θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε, έστω και τελευταία στιγμή, ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για τους Καρκίνους. Μέχρι το απόγευμα το κέφι και η ζωντάνια σας θα είναι η κινητήριος σας δύναμη, που θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς, με ότι και αν καταπιάνεστε, ενώ την καλή σας διάθεση θα την μεταδώσετε και στους γύρω σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Μέχρι το απόγευμα, θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε και μικρές παρεμβάσεις στην εσωτερική του διακόσμηση. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μείνετε σπίτι.

Παρθένος

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Μέχρι το απόγευμα, θα έχετε αρκετές συζητήσεις τόσο με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα ζητούν τη βοήθεια σας για να λύσουν προσωπικές τους υποθέσεις, όσο και με συνεργάτες σας, δεν είναι υπερβολή να σας πούμε ότι το κινητό σας θα είναι η συνέχεια του χεριού σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ζυγός

Προσοχή στα έξοδα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ζυγούς. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού  είναι πιθανό, εκμεταλλευόμενοι την περίοδο των εκπτώσεων, να σας παρασύρει σε αγορές  τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία με φίλους.

Σκορπιός

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Σκορπιούς. Μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, στην προσπάθεια σας να κλείσετε μέσα στην ημέρα τις υποθέσεις σας είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντι στους συνεργάτες σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τους αγαπημένους σας.

Τοξότης

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Μέχρι το απόγευμα, θα είστε αρκετά αγχωμένοι καθώς θέλετε να τα προλάβετε όλα, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν στο χώρο της εργασίας σας και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής οι οποίες είναι πιθανό να σας αποσυντονίσουν. Μετά το απόγευμα, είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.

Αιγόκερως

Ευχάριστες υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Μέχρι το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και να συζητήσετε την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως χωρίς γεμάτες μπαταρίες δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.

Υδροχόος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω, αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η παραδοχή μιας αδυναμίας ή ενός λάθους είναι δείγμα ωριμότητας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή.

Ιχθείς

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ιχθύες. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας και με τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα