Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι | Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λιμάνι

08:37 12/7/2019 - Πηγή: iPop

Στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει μεγάλη κίνηση ήδη από το πρωί της Παρασκευής. Όπου φύγει-φεύγει οι Αθηναίοι | Όλοιαρκεί να είναι μακριά απ’ την πόλη…

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά! Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουλίου και πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν την άδειά τους ή απλά είναι τουρίστες και παίρνουν τα πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αιγαίου.

Από το πρωί, λοιπόν, της Παρασκευής παρατηρείται μεγάλη κίνηση στους δρόμους

που οδηγούν στο Λιμάνι του Πειραιά. Μάλιστα, γύρω στις 07.30 το πρωί, σύμφωνα με το χάρτη κίνησης της Google, οι μόνοι δρόμοι στο λεκανοπέδιο που παρουσίαζαν αυξημένη κίνηση, ακόμη και μποτιλιάρισμα, ήταν εκείνοι που οδηγούσαν στο λιμάνι. Γιατί θα μου πεις…. και ποιος πηγαίνει δουλειά τόσο νωρίς;;;

Τα πλοία που αναχωρούν απ’ τον Πειραιά απ’ το πρωί

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι και τις 8 το πρωί, 14 πλοία αναχώρησαν για τις Κυκλάδες και τα υπέροχα νησιά τους και αυτό από μόνο του εξηγεί και τον χάρτη της… Google!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, όλη την ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 27 δρομολόγια. Επομένως, μάλλον η κίνηση θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις νωρίτερα από το σπίτι σου, να είσαι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω , όπως αναφέραμε, κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Εγώ… πότε θα πάρω άδεια;

Αν ακόμη αναρωτιέσαι πότε θα πάρεις άδεια και πόσες ημέρες δικαιούσαι, τότε έχουμε το κατάλληλο εργαλείο για σένα.

Στο Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων, της ΓΣΕΕ, μπορεί να υπολογίσει κανείς τις ημέρες της καλοκαιρινής άδειας που δικαιούται, μέσα από απλά βήματα.

Στη συγκεκριμένη φόρμα συμπληρώνεις απλά τις ημέρες εργασίας (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιοδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης στην εργασία του.

Αν πάντως δεν μπορείς τα πλοία, την κίνηση και όλη αυτή τη διαδικασία… εμείς σου έχουμε 6 εναλλακτικές διακοπές που δεν είναι σε νησί!

Photo: INTIME NEWS /ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το άρθρο Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι | Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λιμάνι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα