Το πρωτότυπο δώρο της Gwyneth Paltrow στον γιο της θα σε αφήσει άφωνο!

16:31 9/7/2020 - Πηγή: iPop

Η ιδρύτρια του Goop μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες αντιλήψεις, πέρα από τα στερεότυπα και τα συνηθισμένα. Όμως, αυτό το δώρο που έκανε η Gwyneth Paltrow στον γιο της δεν το περιμέναμε. 

Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ανοιχτός σε αντιλήψεις, που δεν “κολλάει” στα στερεότυπα και στα πιστεύω της κοινωνίας. Έχει πρωτοπόρες ιδέες και μας το έχει επιβεβαιώσει με τα περίεργα αντικείμενα στο shop της, όπως το κερί με άρωμα αιδοίου, αλλά και το κερί

με άρωμα οργασμού. Η Paltrow μας έχει δείξει, ακόμα, κατά καιρούς πόσο ακομπλεξάριστη και χαλαρή είναι ακόμα και με τον πρώην της. Η ίδια έχει πει δημόσια πως λατρεύει την Dakota Johnson νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, ενώ έχει δηλώσει πως έχει πολλά συναισθήματα για την Johnson και από ό,τι φαίνεται όλα είναι θετικά.

Αυτά τη φορά, όμως, η Paltrow μας άφησε άφωνους με το ιδιαίτερο δώρο που έκανε στον 14χρονο γιο της, ένα παιχνίδι συνηθισμένο μεν αλλά και πολύ διαφορετικό συγχρόνως. Μάλιστα, προσπαθούσε να βρει ένα παιχνίδι, προκειμένου ο γιος της να μην περνάει όλη την μέρα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Και το βρήκε!

Ποιο είναι αυτό το πρωτότυπο δώρο της Gwyneth Paltrow στον γιο της;

Του αγόρασε ένα πάζλ με σκίτσα από γυναικεία στήθη για να τον κρατήσει απασχολημένο κατά τη διάρκεια του lockdown.

GOOP

Οι πελάτες της Goop που επισκέφθηκαν τον ιστότοπο της εταιρείας, έκαναν θετικά σχόλια.

Σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο κι όχι ένα οποιοδήποτε δώρο που θα κάνεις στο παιδί σου και για να είμαστε ειλικρινής θα το σκεφτείς που για να το κάνεις αν τελικά το κάνεις. Όμως, η Gwyneth Paltrow είναι ιδιαίτερη κι απρόβλεπτη και τελικά αποφάσισε να δώσει αυτό το παζλ στον 14χρονο γιο της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η Gwyneth Paltrow έκανε την πιο ακομπλεξάριστη ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα!

Το άρθρο Το πρωτότυπο δώρο της Gwyneth Paltrow στον γιο της θα σε αφήσει άφωνο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα