Ο Harry Styles σου διαβάζει ιστορίες για να σε πάρει ο ύπνος!

13:39 9/7/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι για να σε πάρει ο ύπνος πλέον, πρέπει να βάλεις να δεις μια σειρά, αλλά ο Harry Styles έχει άλλη άποψη και σε νανουρίζει μ’ έναν πιο γλυκό τρόπο!

Μια νέα συνεργασία- έκπληξη, φέρνει τη φωνή του τραγουδιστή στο κινητό μας και μας βοηθάει να κοιμηθούμε.

Το Calm, η γνωστή εφαρμογή για χαλάρωση και διαλογισμό, επιστρατεύει διασημότητες, ανάμεσα στις οποίες και ο Harry Styles,

για να βοηθήσει τον κόσμο να χαλαρώσει και να έχει έναν καλύτερο ύπνο.

Το πρώην μέλος των One Direction έκλεισε τη συνεργασία του με το app κι έχει ήδη ξεκινήσει την ανάγνωση ιστοριών, οι οποίες σε βοηθούν να σε πάρει ο ύπνος.

Μάλιστα, το Calm ανέβασε κι ένα video για να δείξει πόσοι χρήστες του είχαν ζητήσει να ηχογραφήσει o τραγουδιστής μία από τις «Ιστορίες Ύπνου»!

Wednesday. #DreamWithHarry pic.twitter.com/nOfvhLjc9B

— Calm (@calm) July 6, 2020

Η ανταπόκριση του κόσμου στη νέα συνεργασία του Harry Styles;

Απλά ενθουσιώδης! Οι περισσότεροι άρχισαν να απαντούν με το emoji καρπούζι, το οποίο συμβολίζει πλέον κατά κάποιο τρόπο τον τραγουδιστή, λόγω της επιτυχίας του “Watermelon Sugar”.

Στόχος του Calm είναι να βοηθήσει τον κόσμο να αποβάλει το άγχος, αλλά και να δώσει λύση σε όσους προσπαθούν να κοιμηθούν. Αυτό το καταφέρνει με τις ηχογραφημένες ιστορίες, αλλά και τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς, οι οποίοι κάνουν πραγματικά δουλειά!

Εκτός απ’ τον Harry Styles, άλλα διάσημα πρόσωπα που έχουν ηχογραφήσει ιστορίες για ύπνο είναι η τραγουδίστρια Kelly Rowland, η Eva Green, αλλά και η Lucy Liu, η οποία αφηγήθηκε μία ιστορία για το Φεστιβάλ της Πρώτης Σελήνης από την κινεζική μυθολογία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να κοιμηθείς σαν… πουλάκι!

Το άρθρο Ο Harry Styles σου διαβάζει ιστορίες για να σε πάρει ο ύπνος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα