Σκευωρία κατά Σαμαρά: Τίτλοι τέλους κι επισήμως - Τώρα αρχίζει το... μέχρι τέλους

15:36 9/7/2020 - Πηγή: Antinews

Μάλλον ο Τσίπρας τελεί υπό απόλυτο πανικό, εξ ου και η εμμονή του να διαστρεβλώνει την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης για την Novartis, όπου ξεκάθαρα αναφέρεται ότι ουδείς πολιτικός έλαβε το παραμικρό ευρώ.

Γνωρίζει πιθανότατα ότι τώρα αρχίζει το... μέχρι τέλους που του υποσχέθηκε ο Σαμαράς και προσπαθεί μάταια να αντεπιτεθεί με την γνωστή τακτική διαστρέβλωσης της πραγματικότητας

μπας και γλυτώσει τα χειρότερα που έρχονται.

Προφανώς όταν έστηνε την σκευωρία με τον Ρασπούτιν κανείς δεν τον πληροφόρησε ότι όταν βάζεις στο στόχαστρο έναν πολιτικό σαν τον Σαμαρά πυροβολείς για να τον εξουδετερώσεις. Διαφορετικά θα σου πάρει το όπλο και θα στο τοποθετήσει στο σημείο του σώματος που δεν το βλέπει ο ήλιος.

Φαίνεται όμως ότι το μίσος του τον τύφλωσε και δεν... διάβασε σωστά τον αντίπαλό του.

Υποτίμησε το γεγονός ότι δεν στήνεις σκευωρίες κατά ενός πολιτικού που βρέθηκε να περιπλανιέται στην έρημο επειδή έβαλε πάνω από όλα την πατρίδα και επέστρεψε στην πρώτη γραμμή όταν όλοι τον θεωρούσαν τελειωμένο.

Πόσω μάλλον όταν θυσιάζει για δεύτερη φορά το προσωπικό του όφελος για να υπερασπιστεί ξανά την πατρίδα.

Ας πρόσεχε, τώρα πια δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Και δυστυχώς είναι άγνωστες οι συνέπειες του... μέχρι τέλους.

Διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι όταν πλήττεται η ηθική ακεραιότητα προσωπικοτήτων όπως του Σαμαρά, θα ησυχάσουν μόνο όταν οι παρακρατικοί σκευωροί πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται αφενός με την κατάρρευση της σκευωρίας, αφετέρου με τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το πως λειτουργούσε το παρακρατικό «μαγαζί».

Εξ όσων γνωρίζουμε θα ακολουθήσουν και νέες.

Πέραν αυτών όμως η ουσία βρίσκεται στον δεύτερο γύρο του προσωπικού αγώνα του Σαμαρά, που αναμένεται να ξεκινήσει οσονούπω από το βήμα της Βουλής.

Γιατί από εκεί θα αρχίσει το πραγματικό τσάκισμα των σκευωρών και δη του ενορχηστρωτή τους.

Αχ βρε έρμε λαοπλάνε, εδώ ο Σαμαράς δεν σκιάχτηκε απέναντι σε ντόπια θηρία όταν υπερασπιζόταν την Μακεδονία μας και σε αλλοδαπά όταν υπερασπιζόταν την Ελλάδα μας, θα σκιαχτεί μπροστά στην άθλια δολοπλοκία σου;

Για παν ενδεχόμενο την ημέρα που θα μιλάει στη Βουλή καλύτερα να απουσιάζεις.

Ξέρεις εσύ...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα