Οι κανόνες για να έχεις πάντα τέλειες βλεφαρίδες

12:16 9/7/2020 - Πηγή: iPop

Τα μάτια σου είναι ο καθρέφτης του προσώπου σου και έτσι οφείλεις να τα προσέχεις. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι στις βλεφαρίδες σου με αγάπη και φυσικά με πολύ φροντίδα! Για να έχεις, λοιπόν, τέλειες βλεφαρίδες μη νομίζεις πως θα πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες και να αγοράσεις πολλά νέα προϊόντα.

Για να έχεις τέλειες βλεφαρίδες μπορείς απλά να τους χαρίζεις πέντε λεπτά από την ημέρα σου.

PexelsΤι να κάνεις για να έχεις τέλειες βλεφαρίδες;Διαλείμματα: Την ώρα που βάζεις μάσκαρα κάνε μικρά διαλείμματα. Βάλε πρώτα
μία στρώση και μετά σε κάθε επόμενη άσε την προηγούμενη να στεγνώσει. Έτσι, δε θα δημιουργήσεις μία άμορφη μάζα με κομπάκια. Αντιθέτως οι βλεφαρίδες σου θα είναι πλούσιες και μακριές χωρίς να φαίνεται πως έβαλες αρκετές στρώσεις.Χτένισέ τες: Πριν πέσεις να κοιμηθείς αφιέρωσε λίγα δευτερόλεπτα για να χτενίσεις εκτός από τα μαλλιά σου, τις βλεφαρίδες σου. Διάλεξε να το κάνεις με ένα παλιό χτενάκι ή με το βουρτσάκι της παλιάς σου μάσκαρας.

Γίνε φίλος με το ψαλίδι για βλεφαρίδες: Το συγκεκριμένο ειδικό εργαλείο μπορεί να κάνεις θαύματα. Θα δώσει όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου και αν στη συνέχεια βάλεις και μάσκαρα θα δεις πως θα φαίνονται ακόμα πιο όμορφες και έντονες.Μην ξεχνάς ποτέ να ξεβάφεσαι: Κάθε βράδυ πρέπει να τις ξεβάφεις και φυσικά να προτιμάς την απλή μάσκαρα και όχι τις αδιάβροχες γιατί αυτές θέλουν περισσότερο κόπο και ειδικά προϊόντα για τους την αφαιρέσεις.Tip!

Για να δεις τις βλεφαρίδες σου να πυκνώνουν και να μοιάζουν σαν να έβαλες ψεύτικες το βράδυ πριν κοιμηθείς, βάλε τους αμυγδαλέλαιο! Πάρε ένα βουρτσάκι μάσκαρα, πρόσθεσε μια σταγόνα αμυγδαλέλαιο ή καστορέλαιο και πέρασέ το στις βλεφαρίδες σου, όπως ακριβώς βάζεις μάσκαρα. Αν το κάνεις αυτό κάθε μέρα, θα δεις ότι οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πολύ μακρύτερες και πιο όμορφες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

5 tips για μακριές βλεφαρίδες και ακαταμάχητο βλέμμα

Photo: Pexels

Το άρθρο Οι κανόνες για να έχεις πάντα τέλειες βλεφαρίδες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα