Το πρώτο online καφέ της Αθήνας!

11:53 5/4/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ μένουμε όλοι σπίτι για να προστατευτούμε αλλά και να προστατεύσουμε τους γύρω μας, η ανάγκη για επικοινωνία με τους αγαπημένους μας φυσικά δεν σταματάει. Πολλοί από εμάς μπορεί να σκεφτόμαστε ότι ανυπομονούμε να έρθει ξανά η στιγμή που θα πιούμε έναν καφέ με τους φίλους μας στο αγαπημένο μας στέκι… Σκεπτόμενη όλα αυτά, η Κιμωλία Art Cafe που βρίσκεται στην Πλάκα δημιούργησε το πρώτο online καφέ της Αθήνας!

Η αγαπημένη καφετέρια

της Πλάκας με την ιδιαίτερη διακόσμηση και το χουχουλιάρικο mood, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να πιουν καφέ με την παρέα τους… διαδικτυακά! Και να δώσουν ραντεβού σαν να έβγαιναν όντως έξω!

Η ιδέα της Κιμωλίας κατάφερε να υλοποιηθεί χάρη στην Eummena που πρόσφερε την υποδομή για να “χτιστεί” το πρώτο online καφέ της Αθήνας.

Στο online καφέ, οι φίλοι κάθονται γύρω από ένα virtual τραπέζι, μιλάνε μεταξύ τους ιδιωτικά, ενώ πίνουν τον καφέ ή το ποτό τους. Παράλληλα, όμως, υπάρχει και το μεγάλο τραπέζι, το οποίο είναι ανοιχτό σε περισσότερους ανθρώπους, έτσι μπορείς να πιεις καφέ και με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις!

Επιπλέον, μπορείς να συναντηθείς στο online καφέ για να δουλέψεις με τους συνεργάτες τους και να κάνεις κάποιο μάθημα, αφού δίνεται η δυνατότητα, εκτός από video, και chat και διαμοιρασμού οθόνης.

Εδώ μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα κράτησης.

Πώς δουλεύει το πρώτο online καφέ της Αθήνας;Υπάρχουν 15 διαθέσιμα τραπέζια με μέγιστο αριθμό 5 ατόμων ανά τραπέζι. Άρα, μπορούν να εξυπηρετηθούν 15 αιτήσεις για κωδικούς ανά ημέρα.Κάθε λογαριασμός χρήστη που λαμβάνετε, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνετε την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00, που αλλάζουμε κωδικούςΚάθε τραπέζι έχει πέντε (5) συγκεκριμένους λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Δηλαδή δε γίνεται κάποιος να μπει στο άσχετο στο δικό σας τραπέζι (πράγμα που καμία φορά μπορεί να γίνει στην πραγματικότητα. Εδώ όχι).Είναι δωρεάν; Υπάρχει όριο κρατήσεων;Όλο αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τίποτα. Πληρώνετε μόνο το ρεύμα που καίτε σπίτι σαςΜπορείτε να κάνετε όσες κρατήσεις θέλετε. Δεν υπάρχει όριο αρκεί να κάνετε μια λελογισμένη χρήση (μην μας κάνετε κράτηση κάθε μέρα)Δεν καταγράφεται καμία συνεδρία που κάνετε στα τραπέζια σας. Η δυνατότητα αυτή έχει απενεργοποιηθεί εκ των προτέρων.Αν θέλετε να κλείσετε τραπέζι για περισσότερα άτομα, για κάποια ειδική ανάγκη, μπορείτε να μας το ζητάτε και να το βλέπουμε κατ’ εξαίρεση.Αν δεν καταφέρετε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας τη μέρα που κάνατε την κράτηση, στέλνετε ένα μήνυμα στη σελίδα στο Facebook ή στο mail και ζητάτε μια παράταση για άλλη μια μέρα (όχι περισσότερο).

Επισκέψου το kimolia.eummena.org, δες τις δυνατότητες που έχεις, αν έχεις έξτρα ιδέες για το τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Κιμωλία, μοιράσου τες με τους υπεύθυνους και πιες μια κούπα καφέ στην υγειά μας!

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα δωρεάν online classes για γυμναστική, ζωγραφική, φωτογραφία, μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Photo: Pexels

Το άρθρο Το πρώτο online καφέ της Αθήνας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα