Τέτοιες κινήσεις θέλουμε! Η Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που κόλλησε κορονοϊό (Video)

11:15 5/4/2020 - Πηγή: iPop

H Jennifer Aniston είναι απ’ τις αγαπημένες μας celebrities παγκοσμίως κι όχι τυχαία. Η ενέργειά της, η ειλικρίνειά της, το χιούμορ και το ταλέντο της την έχουν κάνει να μπει στην καρδιά όλων. Τώρα, έκανε μια κίνηση από εκείνες που θέλουμε να βλέπουμε! Η Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που κόλλησε κορονοϊό μέσω της εκπομπής του Jimmy Kimmel.

Ο Jimmy Kimmel, ο οποίος φυσικά δεν βγάζει την εκπομπή του απ’ το στούντιο αυτό τον καιρό, είχε σύνδεση με Skype

με μια νοσοκόμα που έχει προσβληθεί απ’ τον κορονοϊό.

H Kimball Fairbanks, η οποία ήταν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορονοϊό ενός νοσοκομείου της Γιούτα στις ΗΠΑ, τελικά νόσησε η ίδια και τώρα είναι απομονωμένη στο σπίτι, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της, ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών.

Κι ενώ συνομιλούσε μέσω Skype με τον παρουσιαστή, εκείνος της είπε ότι θέλει να της κάνει μια έκπληξη, εξηγώντας της πως υπάρχει κάποια που θα ήθελε να τη γνωρίσει.

Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά η αγαπημένη ηθοποιός! Η Jennifer Aniston έκανε έκπληξη στη νοσοκόμα και την ευχαρίστησε για όλα όσα κάνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτές τις μέρες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της.

Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς για ό,τι κάνετε. Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είστε φαινόμενο

Παράλληλα, η ηθοποιός τη ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της, ενώ της προσέφερε και μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων από την Postmates, εταιρεία on-demand delivery.

Η Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα:

Η νοσοκόμα θα παραμείνει σε καραντίνα έως τις 8 Απριλίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται για να φροντίσει τους ασθενείς.

Δες ακόμα:

Η καθημερινή διατροφή της Jennifer Aniston

Το άρθρο Τέτοιες κινήσεις θέλουμε! Η Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που κόλλησε κορονοϊό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα