Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/4/2020)

10:25 5/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/4/2020):Κριός

Ζητήματα καριέρας σε απασχολούν και σήμερα, με τον Δια να συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και τη Σελήνη από την Παρθένο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, και

να μην απαντάς σε προκλήσεις, καθώς η δύσκολη συνύπαρξη του Άρη και του Κρόνου στον Υδροχόο, σήμερα σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, οδηγώντας σε βίαια ξεσπάσματα.

Ταύρος

Οι αλλαγές και τα ξαφνικά γεγονότα σήμερα σε αγχώνουν και δοκιμάζουν το νευρικό σου σύστημα, με τον Ουρανό από το ζώδιό σου να σχηματίζει δύσκολη όψη με τη συνύπαρξη του Άρη-Κρόνου από τον Υδροχόο. Λόγια και καθυστερήσεις σε εκνευρίζουν, με τον Δία και τον Πλούτωνα σε όψη συνάντησης στον Αιγόκερω. Κράτα μικρό καλάθι σε ότι ακούς, με τον Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να περιπλέκει την επικοινωνία.

Δίδυμοι

Νομικά θέματα χρειάζονται προσοχή σήμερα, με τον Άρη και τον Κρόνο να συνυπάρχουν στον Υδροχόο. Κανόνισε τις δουλειές σου με προσοχή, αποφεύγοντας τα ξαφνικά ξεσπάσματα, με τον Ουρανό να σχηματίζει δυσαρμονική όψη και με τους δύο πλανήτες. Απέφυγε τις χαοτικές καταστάσεις, με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ερμή, να περιπλέκει τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Οικονομικά θέματα σήμερα σου αυξάνουν το άγχος σου και σε εκνευρίζουν, με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Το να αντιδράσεις σπασμωδικά και υστερικά δεν είναι ότι καλύτερο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο να κλυδωνίζει τις καταστάσεις, σε δυσαρμονική όψη με Κρόνο και Άρη. Τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται, με τον Ποσειδώνα να συνυπάρχει με τον Ερμή στους Ιχθύες.

Λέων

Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου σήμερα ενδέχεται να σε αποσυντονίσουν, με τον Κρόνο και τον Άρη σε σύνοδο στον Υδροχόο. Τα νεύρα και οι φωνές δεν είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, καθώς αυτό θα ρίξει λάδι στην φωτιά και θα εντείνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εντείνουν ακόμα την κατάσταση, φρόντισε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου.

Παρθένος

Θέματα καριέρας σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου, σε δυσαρμονική όμως όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Η εργασία σου θα σε γεμίσει άγχος και θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία και οργάνωση, με τον Άρη να συναντάται με τον Κρόνος στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εντείνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Ζυγός

Μην επιτρέψεις σήμερα γεγονότα και καταστάσεις να κλονίσουν τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο, με τη δύσκολη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Με τον Δία σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα πράγματα μπορεί να ενταθούν περισσότερο. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις και μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, με τον Ερμή να συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Σκορπιός

Οικογενειακά ζητήματα σήμερα ενδέχεται να έχουν πολύ ένταση και να σε αποσυντονίσουν, με τον Κρόνο να συναντά τον Άρη στον Υδροχόο. Οι υπερβολές θα είναι μες στο πρόγραμμα, με τον Δία σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Απέφυγε να πεις λόγια που θα μετανιώσεις, καθώς οι καταστάσεις μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να συνυπάρχει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Τοξότης

Απέφυγε τις όποιες μετακινήσεις σήμερα, όσο αυτό είναι δυνατόν, γιατί μπορεί να επιφυλάσσουν ξαφνικές εκπλήξεις που θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν, με τον Άρη να συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο και να σχηματίζουν δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με τον Δία να συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι υπερβολές θα είναι σήμερα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σου είναι και σήμερα η πηγή του άγχους σου, με τον Άρη σε όψη συνόδου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Χρησιμοποίησε όλο το δυναμικό σου, με τον Δία να συνυπάρχει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μπερδεύει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου, προκαλώντας χαοτικά σενάρια.

Υδροχόος

Με μια πλειάδα πλανητών όπως ο Άρης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, αλλά και τον Δία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, να σε οδηγούν σε μια απομόνωση, χρωματίζεται η σημερινή ημέρα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σου δημιουργεί ένα αίσθημα να θέλεις να σπάσεις αυτή την απομόνωση, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις ακραίες εκφράσεις.

Ιχθείς

Μπορεί η απομόνωση να σε εκνευρίζει, με τον Άρη να συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, αλλά φρόντισε να μην ξεσπάσεις ξαφνικά, με τον Ουρανό από τον Ταύρο να δυναμιτίζει το μέσα σου. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επικοινώνησε με αγαπημένους φίλους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα