Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα

20:21 29/11/2021 - Πηγή: iPop

Η επιλογή της βασίλισσας Ελισάβετ να αφαιρέσει από τον τοίχο του παλατιού μια φωτογραφία του εγγονού της, πρίγκιπα Harry, της συζύγου του Meghan Markle και του μωρού τους Archie, οδήγησε το ζευγάρι να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Το «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan» (Gallery), που κυκλοφόρησε την Τρίτη, υποστηρίζει ότι η μονάρχης ζήτησε από έναν βοηθό να μετακινήσει ένα πορτρέτο

του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και του 8 μηνών τους γιος, Archie.

Γιατί ο Harry και η Meghan έφυγαν από το παλάτι; Όλα όσα αποκαλύπτει το νέο βιβλίο

Το βιβλίο αναφέρει μια πηγή που εξηγεί ότι η βασίλισσα «κοίταξε τα τραπέζια όπου ήταν τοποθετημένες οι φωτογραφίες που είχε επιλέξει με τόση αγάπη.»

«Όλα ήταν καλά εκτός από ένα», είπε [η Βασίλισσα]». Στη συνέχεια, έδειξε τη φωτογραφία των Sussex και είπε: «Αυτή, υποθέτω ότι δεν τη χρειαζόμαστε».

Σημαντική αποκάλυψη: Αυτό είναι το μέλος της Βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το δέρμα των παιδιών της Meghan και του Harry

Ένας εκπρόσωπος της Βασίλισσας είπε στην The Post: «Δεν σχολιάζουμε βιβλία αυτού του είδους, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τους προσδώσουμε κάποια μορφή εξουσίας ή αξιοπιστίας», ενώ ο εκπρόσωπος του Harry και της Meghan δεν απάντησε στα αιτήματα για σχολιασμό.

CHRIS ALLERTON/AFP/Getty Images

Η υποτιθέμενη απόφαση για τις διακοπές της βασίλισσας ήρθε καθώς ο πρίγκιπας Harry είχε επιλέξει να περάσει τα Χριστούγεννα με τη σύζυγο, τον γιο και την πεθερά του, Doria Ragland, στον Καναδά και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην δημοσιότητα μηνύματα της Meghan: Η βασιλική οικογένεια επέπληττε συνεχώς τον Harry για τον πατέρα της Δούκισσας

Όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Harry, ο πρίγκιπας William, παρακολούθησε το τηλεοπτικό μήνυμα της Βασίλισσας με άλλους στενούς συγγενείς, έμεινε άναυδος βλέποντας τη φωτογραφία να λείπει από τη σύνθεση.

Σύμφωνα με το μυθιστόρημα, ο δεύτερος στη διαδοχή για τον θρόνο εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγό του, Kate, ότι ο αδερφός του ήταν πιθανό να είναι «τρομερά αναστατωμένος». Ο εκπρόσωπος του William και της Kate δεν έκανε κανένα σχόλιο για το βιβλίο.

Instagram

Μία πηγή, μάλιστα, ανέφερε ότι το παραμικρό έκανε τον Harry να εκμυστηρευτεί σε έναν φίλο του ότι «ένιωθε σαν να διαγράφονταν αυτός, η Meghan και ο Archie από την οικογένεια».

Η συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey έχει ανάψει φωτιές στο παλάτι πριν καν μεταδοθεί

Μέσα σε ένα μήνα, ο Harry και η Meghan διαπραγματεύτηκαν τους τελικούς όρους της στρατηγικής τους απόδρασης – γνωστή ως «Megxi» στον Τύπο – από τα βασιλικά καθήκοντα και έφυγαν για τη Βόρεια Αμερική.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα