Το νέο προϊόν για τους μαύρους κύκλους… δεν είναι το concealer!

17:15 22/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί να φταίει η έλλειψη ύπνου, μπορεί να φταίνε τα γονίδια αλλά τι θα κάνεις τώρα με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου; Βρήκαμε ένα νέο προϊόν για τους μαύρους κύκλους, το οποίο δεν είναι το concealer αλλά το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου. 

Ναι, οι μαύροι κύκλοι μπορεί να σε μεγαλώνουν, μπορεί να δείχνουν το πρόσωπό σου πιο θαμπό ή να μην τονίζουν τα μάτια σου. Κι έτσι, κάνεις ό,τι μπορείς για να τους καλύψεις κι επιστρατεύεις όλα τα μέσα.

Αν δεν έχεις ένα concealer, όμως τι μπορείς να κάνεις; Βρήκαμε ένα νέο προϊόν για τους μαύρους κύκλους, ένα προϊόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ

σου και θα κάνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο, σαν να έχεις κοιμηθεί 8 ώρες και να το έχεις ευχαριστηθεί.

Ποιο είναι το νέο προϊόν για τους μαύρους κύκλους;

Το highlighter. Ναι αυτό το προϊόν που χρησιμοποιείς στα μήλα και λιγάκι στο κόκαλο των φρυδιών για να έχεις μια φυσική λάμψη. Το ίδιο προϊόν μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους… δηλαδή, να τους κάνεις «αόρατους» για τους άλλους.

Πώς μπορεί το highlighter να καλύψει τους μαύρους κύκλους;

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το highlighter σε πιο ψηλά σημεία στο πρόσωπό για να έχουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτός ο φωτισμός από το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλος και για τους μαύρους κύκλους. Το highlighter χρησιμοποιείται για να προσθέσει φωτεινότητα στο πρόσωπο και με αυτή τη λάμψη μπορεί να βοηθήσει και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, όπως και τους μαύρους κύκλους. Να φωτίσει το σημείο!

Photo: unsplash/JC GellidonΠώς βάζεις το highlighter κάτω από τα μάτια;

Όταν εφαρμόζεις το highlighter κάτω από τα μάτια, πρέπει να αποφύγεις ένα προϊόν με υπερβολικό glitter ή ένα προϊόν που γυαλίζει υπερβολικά. Αντ’ αυτού, για να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, επίλεξε ένα highlighter με κίτρινη, ροδακινί ή στο χρώμα της λεβάντας απόχρωση.

Για να πετύχεις έναν απαλό και όσο γίνεται φυσικό φωτισμό, ξεκίνα από την κορυφή των ζυγωματικών και με ένα απαλό χτύπημα πέρασε το προϊόν κάτω από τα μάτια. Έτσι, θα καλύψεις και τις πιο σκοτεινές περιοχές.

Ποιο είναι το κατάλληλο highlighter;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σου. Αν έχεις μια λιπαρή επιδερμίδα καλύτερα να επιλέξεις ένα προϊόν σε μορφή πούδρας που δεν είναι υπερβολικά γυαλιστερό. Και πάλι μπορείς να το χρησιμοποιείς για τους μαύρους κύκλους και να δώσεις μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο.

Αν το δέρμα σου είναι πιο ξηρό, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό highlighter ή σε κρεμώδη μορφή ώστε να ενυδατώσεις και την επιδερμίδα σου.

Δες κι αυτά τα σωτήρια tips:

Δες πώς μπορείς να κάνεις το concealer σου να μην σπάει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας

Photo: unsplash/Nick Arnot

Το άρθρο Το νέο προϊόν για τους μαύρους κύκλους… δεν είναι το concealer! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα