Το νέο τραγούδι της Taylor Swift αποκάλυψε το όνομα της κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds

10:29 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν περίμενε ότι η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Taylor Swift θα αποκάλυπτε το όνομα της κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds!

Το νέο άλμπουμ Folklore, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, έχει γινει ήδη θέμα συζήτησης, ενώ ανάμεσα στα τραγούδια υπάρχει κι ένα που επιβεβαιώνει το όνομα της τρίτης κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds.

Οι

παρατηρητικοί fans κατάλαβαν αμέσως πως οι στίχοι του τραγουδιού “Cardigan” περιελάμβαναν τρία ονόματα – Betty, Inez και James.

H Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds την τρολάρει δημοσίως!

Τα δύο τελευταία ονόματα είναι τα εκείνα των δύο κορών του Reynolds και της Lively. Έτσι, το συμπέρασμα είναι ότι η τρίτη κόρη θα ονομάζεται Betty.

Σημειώνεται πως μια πηγή δήλωσε στο People ότι το τραγούδι ονομάστηκε εν μέρει για την τρίτη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο, επιβεβαιώνοντας τις παρατηρήσεις των φανς!

Τι είπε η Blake Lively για το τραγούδι;

Η ηθοποιός δεν θέλησε να επιβεβαιώσει επίσημα τις αναφορές, αλλά και μόνο το ότι έκανε Instagram story για το συγκεκριμένο τραγούδι επιβεβαιώνει ότι οι στίχοι του αποκαλύπτουν το όνομα της κόρης της!

Μπορούμε παρακαλώ όλοι να συρθούμε μέσα σε αυτό το πιάνο και να ζήσουμε αυτό το άλμπουμ. Όπως και εσείς, το Folklore είναι γεμάτο καρδιά, ψυχή, χιούμορ, πάθος, νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεαλισμό, φαντασία, δύναμη, ευθραυστότητα και πάνω απ’ όλα: Αγάπη

Θυμίζουμε ότι το τρίτο παιδί του αγαπημένου ζευγαριού γεννήθηκε πέρυσι, με τους δύο γονείς να μην αποκαλύπτουν αρχικά το φύλο του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η πρώτη φωτογραφία του τρίτου παιδιού Lively- Reynolds και οι συμβουλές στις μέλλουσες μανούλες!

Το άρθρο Το νέο τραγούδι της Taylor Swift αποκάλυψε το όνομα της κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα