Πώς να φροντίσεις τα φρύδια σου

17:56 26/7/2020 - Πηγή: iPop

Τα φρύδια μας πολλές φορές και μάλιστα λανθασμένα τα αμελούμε και δεν τους δίνουμε την περιποίηση που τους αξίζει. Όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών σου τα φρύδια σου είναι αυτά που τα τονίζουν. Ένα περιποιημένο φρύδι κάνει τη διαφορά γιατί ανοίγει το βλέμμα σου. Αν δεν ξέρεις πώς να φροντίσεις τα φρύδια σου, ήρθε η ώρα να μάθεις!

Πώς να φροντίσεις τα φρύδια σουΞεπέρασε τον φόβο

Ξεπέρασε τον τρόμο που σου δημιουργεί η μύτη από το τσιμπιδάκι στη σκέψη ότι μπορεί να τσιμπήσεις το δέρμα σου και να πονέσεις. Αν επίσης σκέφτεσαι το βασανιστήριο που περνάς σε κάθε τρίχα που

βγάζεις είναι μία θυσία που πρέπει να κάνεις για να φαίνεται καλύτερα το βλέμμα σου! Αν ο πόνος σου είναι ανυπόφορος τότε μπορείς να προμηθευτείς κάποια αλοιφή από το φαρμακείο για τοπική αναισθησία.

Δες το γεωμετρικά

Προσπάθησε να δεις το πρόσωπο σου σαν να είναι σκίτσο. Σκέψου τον πρώτο κανόνα ο οποίος λέει ότι το φρύδι σου πρέπει να είναι ακριβώς πάνω στο οστό σου. Πλύνε τα χέρια σου και ακούμπησε τις παλάμες σου περιμετρικά στα μαλλιά σου. Παρατήρησε τα από μακριά και σκέψου ότι οι μόνες τρίχες που πρέπει να παραμείνουν είναι όσες βρίσκονται πάνω στο οστό του φρυδιού. Καθάρισε τις τρίχες που περισσεύουν ανάμεσα από τα φρύδια σου και γύρω γύρω από τα φρύδια σου.

Τι θα χρειαστείς εκτός από το τσιμπιδάκι

Στις οδηγίες για το πώς να φροντίσεις τα φρύδια σου είναι απαραίτητο να έχεις κάποια εργαλεία. Μην αποθαρρύνεσαι, δεν είναι τίποτα εξεζητημένο. Θα χρειαστείς ένα βουρτσάκι όπως αυτό που έχει η μάσκαρα σου, ένα ψαλιδάκι και το τσιμπιδάκι σου. Με το βουρτσάκι θα πρέπει να χτενίσεις τις τρίχες από τα φρύδια σου προς τα πάνω και να κόψεις όσες είναι αισθητά πιο μακριές με το ψαλιδάκι.

Τελικό στάδιο για τέλειο αποτέλεσμα

Κάποιες φορές μπορεί τα φρύδια σου να έχουν κάποια κενά τα οποία αν τα καλύψεις θα επιτύχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε κάποιο μολύβι, κάποια μάσκαρα ή κάποια σκιά φρυδιών. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις την ειδικό ώστε να βρείτε μαζί την απόχρωση που ταιριάζει στο φρύδι σου καθώς και το προϊόν που θα σε εξυπηρετεί καλύτερα!

Τώρα που έμαθες πως να φροντίζεις τα φρύδια σου, αρκεί ένα καθάρισμα περίπου μία φορά την εβδομάδα και θα είναι πάντα στην… τρίχα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

4 μυστικά για τα φρύδια που καμία αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει!

Photo: Freepik

Το άρθρο Πώς να φροντίσεις τα φρύδια σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα