Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2020)

09:09 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (27/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/7/2020), η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει με πεσμένη τη

διάθεση, αφού κάποια πράγματα που περιμένατε καθυστερούν να δείξουν πρόοδο, κάποιοι άνθρωποι που βασιστήκατε στη βοήθειά τους, δε δείχνουν πρόθυμοι να σας τη δώσουν κι έχετε τόσες σκέψεις σχετικά με τις εξελίξεις της ζωής σας να σας αγχώνουν, που δε θα θέλετε να μιλάτε σε άνθρωπο. Οποιαδήποτε αιτία ή αφορμή, μπορεί να σας εκνευρίσει και δεν αποκλείεται το κλίμα να είναι τεταμένο και προβληματικό γύρω σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας στους χώρους που κινείστε και δραστηριοποιείστε.

Ταύρος

Θα προβληματιστείτε με τη στάση και τις απόψεις κάποιων ανθρώπων που πιστεύατε ότι πάνω κάτω, τα βρίσκατε μαζί τους σε πολλές φάσεις της ζωής σας. Κάποιοι που υπολογίζατε στη βοήθειά του, μάλλον δεν τηρούν τις δεσμεύσεις που τυχόν είχαν πάρει απέναντί σας. Αυτό ίσως γίνει η αιτία να εξοργιστείτε μαζί τους και πιθανόν να τους ζητήσετε εξηγήσεις. Καλό λοιπόν θα ήταν να το αποφύγετε, αφού συμπέρασμα να βγάλετε δεν πρόκειται, ούτε από το πως θα εξελιχθούν από δω και πέρα οι μεταξύ σχέσεις σας. Από τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Δίδυμοι

Η ημέρα ξεκινά με ένα πλήθος από θέματα της καθημερινότητας που πρέπει να διευθετήσετε, που σίγουρα το άγχος θα σας καταβάλλει. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας και να ιεραρχήσετε το ποια είναι εκείνα που πρέπει να γίνουν και δ χρήζουν αναβολές και ποια μπορούν να πάνε για λίγο πίσω, μέχρι να βρείτε το χρόνο να τα τακτοποιήσετε. Από την άλλη μεριά σκεφτείτε, ότι το άγχος μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος και να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας, στο περιβάλλον που κινείστε, επαγγελματικά και οικογενειακά.

Καρκίνος

Μπορεί οι εποχές που ζούμε να έχουν τις δυσκολίες τους, εσείς όμως από δω και στο εξής, θα διαπιστώνετε ότι η καθημερινότητα και η ζωή σας αποκτά νέα ενδιαφέροντα. Άνθρωποι διευρύνουν τους επαγγελματικούς και φιλικούς σας κύκλους, πόρτες θα σας ανοίγονται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ δεν αποκλείεται, να βάλετε στο προσωπικό σας πρόγραμμα και μία καινούργια δραστηριότητα τις μέρες αυτές. Μην εκνευρίζεστε όταν κάτι καθυστερεί. Δε σημαίνει ότι αναβάλλεται επ αόριστον. Απλά δεν ήρθε η ώρα του ακόμα.

Λέων

Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, ανάμεσα σε σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε από την επιλογή σας να ακολουθήσετε την ανάπτυξη της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, έχουν αρχίσει και φαίνονται έντονα. Έτσι, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, αφιερώνετε στους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον, αφού το αξίζουν και πάντα σας έχουν σταθεί στα δύσκολα. Σχέσεις αποκαθίστανται, βελτιώνεται κατά πολύ το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ τώρα ίσως να αποφασίσετε αν βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Παρθένος

Δεν υπάρχει κάτι που να βάλετε στο μυαλό σας την εποχή αυτή και να μην γίνει, όσο κι αν οι υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν μπορούν να σας αποθαρρύνουν για να μην προχωρήσετε. Για το λόγο αυτό, γράψτε σε ένα χαρτί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και μετά σκεφτείτε, πως θα θέλατε να δρομολογηθούν. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι, να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις για να σας ανοίξουν πόρτες που σε άλλες περιπτώσεις δεν είχατε πρόσβαση, ή να σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη.

Ζυγός

Με μια διάθεση να αφήσετε πίσω, όλα όσα σας πιέζουν και σας καταπιέζουν σε επίπεδο καθημερινότητας, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται, να ρίξετε λίγο έξω το πρόγραμμά σας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Αποφύγετε ωστόσο να κάνετε καταναλωτικές αγορές σε είδη που δε σας χρειάζονται άμεσα, μιας και θα έχετε την τάση να ξοδεύετε χρήμα με άσκοπους τρόπους. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας παρασύρουν να κάνετε ανάλαφρα πράγματα.

Σκορπιός

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ξεκινάτε την ημέρα σας και σκοπό να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα που επηρεάζουν τη ζωή σας, σε κοινωνικό φιλικό και εργασιακό επίπεδο. Ίσως να έχετε αποφασίσει να λύσετε τις τυχόν διαφορές σας, με ένα πρόσωπο που δεν τα πάτε καλά, τον τελευταίο καιρό μεταξύ σας και που ίσως εκείνο να σας είχε ζητήσει άλλη μια ευκαιρία για να τα βρείτε. Σήμερα όμως η μέρα έχει πολλές εντάσεις, παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και ίσως καλό θα ήταν να το αναβάλετε προς στιγμήν.

Τοξότης

Να απομονωθείτε και να μη μιλάτε σε κανέναν αν γίνεται, αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη επιθυμία σας στη διάρκεια της μέρας. Απλά να ξέρετε ότι η εσωστρέφεια δε σας ταιριάζει και άρα δεν είναι η καλύτερη τακτική απέναντι στους άλλους, φίλους συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους. Σταματήστε να σκέφτεστε όλα όσα σας κάνουν να πέφτετε ψυχολογικά, νομίζοντας ότι δεν διορθώνονται. Σύντομα και μάλιστα περί τα μέσα της εβδομάδας, κάποια θέματα που σας πίεζαν και σας καταπίεζαν βρίσκουν λύσεις και το άγχος σας θα υποχωρήσει.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θετικά μηνύματα ειδήσεις επαφές και τηλεφωνήματα, που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας. Ίσως τώρα στην προσωπική σας ζωή να κάνετε μία νέα αρχή, ή να μπείτε σε κύκλους ανθρώπων που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, βάζοντας καινούργια ενδιαφέροντα στο πρόγραμμά σας. Σε μία τόσο κοινωνική σε επαφές εβδομάδα, είναι σίγουρο ότι δε θα βαρεθείτε καθόλου σε όλη τη διάρκειά της.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/7/2020), θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας κατάσταση, ή αποκατάσταση, εάν ενδιαφέρεστε το διάστημα αυτό να βρείτε μια καινούργια δουλειά, δρομολογούνται τις ημέρες αυτές και έτσι κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή ανοίγματα που είχατε, καλύπτονται με τον καλύτερο τρόπο. Από κει και ύστερα, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αφού λόγω των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σας, έχετε πιεστεί τόσο, που μπορεί να σας βγουν σε ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Ιχθείς

Ασφαλώς και θα βρεθούνε άνθρωποι να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, πάνω σε έναν επαγγελματικό στόχο, ή ότι άλλο θέλετε να προωθήσετε και αφορά την εξέλιξή σας σε όποιο επίπεδο. Πρέπει όμως να ιεραρχήσετε εκείνα που χρειάζεται να κάνετε για να έχουν μια σειρά. Να ξεχωρίσετε ποια προηγούνται και ποια αναμένονται για να δείτε αν προχωρούν ή όχι. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να πρέπει να δείξετε μία παραπάνω μέριμνα σε ένα πρόσωπο της οικογενείας σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα