Ο Kanye West ζητάει συγνώμη από την Kim Kardashian

19:05 26/7/2020 - Πηγή: iPop

Στις αρχές Ιουλίου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Όμως, λίγες μέρες αργότερα, τα διεθνή Μέσα είχαν μεταδώσει ότι αποσύρθηκε. Έπειτα, ο Kanye West έδωσε την πρώτη του προεκλογική ομιλία η οποία εξελίχθηκε με τον ίδιο να εναντιώνεται στην πορνογραφία και τις αμβλώσεις, και να εμφανίζεται με αλεξίσφαιρο και να ξεσπάει σε κλάματα. Τώρα, ο Kanye West

ζητάει συγνώμη από την Kim Kardashian, αλλά κι αυτή πόσα να αντέξει;

Ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει η Kim Kardashian έχει κινηθεί νομικά ώστε να πάρει διαζύγιο. Πρόσφατα η ίδια είχε δηλώσει ότι ο Kanye West πάσχει από διπολική διαταραχή. Αφορμή για το διαζύγιο ήταν η δήλωση του Kanye West στην προεκλογική του εκστρατεία ότι η Kim ήθελε να κάνει έκτρωση στο παιδί τους. Επίσης, αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια για τη μητέρα της, Kris Jenner, ενώ εξομολογήθηκε ότι παρότι πάσχει από διπολική διαταραχή αρνείται να πάρει τα φάρμακα.

Ο Kanye West ζητάει συγνώμη από την Kim Kardashian

Σήμερα 26/7 ο Kanye West ανέβασε ένα tweet με το οποίο ζητούσε δημόσια συγνώμη από τη σύζυγό του. Όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να προσπαθήσει να ανατρέψει το σενάριο του διαζυγίου.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Kim, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα

I would like to apologize to my wife Kim for going public with something that was a private matter.
I did not cover her like she has covered https://t.co/A2FwdMu0YU Kim I want to say I know I hurt you. Please forgive me. Thank you for always being there for me.

— ye (@kanyewest) July 25, 2020

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

O Kanye West εμφανίστηκε με αλεξίσφαιρο και ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση

Το άρθρο Ο Kanye West ζητάει συγνώμη από την Kim Kardashian εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα