«Το μόνο που έχει σημασία είναι τι είναι αληθινό και ποιον αγαπάς»: Η Olivia Wild μιλά για τον Harry Styles σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

16:23 10/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Olivia Wilde δεν είναι ο τύπος που θα μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της και όσα συμβαίνουν στη ζωή της, αλλά στη Vogue τα είπε όλα! Μίλησε για τον ενός έτους σύντροφό της, Harry Styles και εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη σεξιστική κριτική που δέχθηκε καθώς μια γυναίκα στα 30 της βγήκε με έναν άνδρα μια δεκαετία νεότερο- λέγοντας ότι ειλικρινά δεν την ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο.

«Είναι δελεαστικό να θες να διορθώσεις ένα στερεοτυπικό αφήγημα, αλλά στο τέλος της ημέρας, σκέφτεσαι το πόσο χαρούμενη είσαι και ότι η γνώμη των ξένων δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το μόνο που έχει σημασία για σένα είναι τι είναι αληθινό, τι αγαπάς και ποιον αγαπάς», δηλώνει σε συνέντευξή της στη Vogue και αυτό είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που είχε να πει για τη σχέση που έχει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

O Harry Styles σταμάτησε τη συναυλία του για να δώσει dating συμβουλή κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω!

Η Olivia Wild μιλά για τον Harry Styles και λιώνει από αγάπη

Και συνέχισε: «Τα τελευταία 10 χρόνια, ως κοινωνία, δώσαμε πολύ μεγαλύτερη αξία στη γνώμη των αγνώστων παρά στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. [Αλλά] Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Και είμαι πιο υγιής από ποτέ, και είναι υπέροχο να το νιώθω αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η δεύτερη ταινία που σκηνοθετεί η Olivia Wild, το Don’t Worry Dartling που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η Olivia απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερα για τον Harry Styles κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για να προστατεύσει το απόρρητό της, αλλά η Vogue σημείωσε ότι μίλησε με λαχτάρα και πολλή αγάπη για εκείνον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ήταν το Booksmart, το οποίο αν και εκτιμήθηκε για κοινωνικούς λόγους, δεν τα πήγε και πολύ καλά στο box office. Ωστόσο, οι εταιρίες παραγωγής της έδωσαν μία ακόμη ευκαιρία να δημιουργήσει άλλη μία ταινία με επίκεντρο τη γυναίκα. «Το Booksmart πραγματευόταν τη φιλία, την κριτική και τις ανασφάλειες ενώ το Don’t Worry Darling σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είσαι πρόθυμη να θυσιάσεις προκειμένου να κάνεις το σωστό. Η σκέψη πίσω από αυτό ήταν η απάντηση που μου έδωσε η Gloria Steinem όταν τη ρώτησα τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω τα πράγματα. Μην ξαναπληρώσεις φόρους, μου είπε και μπήκα σε σκέψεις».

Η Olivia Wild δεν έχει απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε είναι πολύ πιθανό να μη τη γνωρίζεις. Ήρθε, όμως, η στιγμή να σου συστήσω αυτή τη σπουδαία γυναίκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η αγαπημένη ηθοποιός μεγάλωσε στην Ουάσιγκτον και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά των δημοσιογράφων Andrew και Leslie Cockburn, ενώ η ίδια άλλαξε το επίθετό της ως 18χρονη φοιτήτρια θεάτρου στο Δουβλίνο, προς τιμήν του Oscar. Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ήταν αρκετά φιλελεύθερο και υποστηρικτό. Όταν ανακοίνωσε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός οι γονείς της την αγκάλιασαν αι στάθηκαν στο πλευρό της. Βέβαια, η ζωή της ήταν και αρκετά περιπετειώδης, καθώς λόγω του επαγγέλματος των γονιών της, άλλαζαν διαρκώς πόλεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η ίδια για του γονείς της μίλησε γεμάτη αγάπη: «Νομίζω ότι οι γονείς μου το περίμεναν αλλά ήταν και οι δύο τόσο ρομαντικοί που ήταν εντάξει με αυτό. Είναι τρομερά σημαντικό να νιώθεις ότι ακόμα και αν τα κάνεις όλα μπάχαλο, οι γονείς σου θα συνεχίσουν να σε θεωρούν έξυπνη. Ή ότι θα δουν σίγουρα τις ταινίες τους».

Τώρα, η Olivia Wild ζει στο Los Angeles με τον 7χρονο γιο της, Otis και την 5χρονη κόρη της, Daisy, απολαμβάνει την καριέρα της και τον νέο της έρωτα Harry Styles.

«Νομίζω ότι το χρωστάμε στα παιδιά μας να είμαστε χαρούμενοι. Όταν είσαι γονιός, αναγκάζεσαι να είσαι ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί έχουν διαίσθηση και τα καταλαβαίνουν όλα. Τα κατάλοιπα των στερεοτύπων όμως ελέγχουν τις γυναίκες με το να τις κάνουν να νιώθουν ντροπή και ενοχές. Εγώ δεν έχω χρόνο για αυτά. Έχω μάθει να ακούω τη φωνή μου και να την παίρνω πολύ σοβαρά».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Το μόνο που έχει σημασία είναι τι είναι αληθινό και ποιον αγαπάς»: Η Olivia Wild μιλά για τον Harry Styles σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα