Αυτά τα γευστικά μπισκοτάκια κανέλας της γιαγιάς δε γίνεται να λείπουν από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου

15:31 10/12/2021 - Πηγή: iPop

Αυτά τα μπισκοτάκια κανέλας της γιαγιάς δε γίνεται να μη τα αγαπήσεις ούτε εσύ, αλλά ούτε και η οικογένειά σου. Ετοίμασέ τα και σέρβιρέ τα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου και δες τους πάντες να τα λατρεύουν! Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Α! Και για να μη το ξεχάσω, είναι ιδανικά και για τον Άγιο Βασίλη!

Χριστουγεννιάτικο ταρτ τατέν κάστανο, με μανιτάρια & σάλτσα μαδέρας που θα αγαπηθεί από vegans και μη!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:120 γρ αλατισμένο βούτυρο50 γρ καστανή ζάχαρη150 γρ άχνη ζάχαρημπέικιν πάουντερ3 κουταλιές της σούπας αλεσμένη κανέλα1 αυγό ελαφρά χτυπημένο220
γρ αλεύρι απλό50 γρ σταφίδες (προαιρετικά)1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη

Αυτή η κολοκύθα γεμιστή με κάστανα και μανιτάρια είναι η υγιεινή εκδοχή της γαλοπούλας

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Χτύπα με ένα ηλεκτρικό σύρμα το βούτυρο, τη ζάχαρη, τη ζάχαρη άχνη και τις 2 κουταλιές της σούπας κανέλα μαζί για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν καλά. Πρόσθεσε το αυγό, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις σταφίδες και συνέχισε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Δημιούργησε μικρές μπάλες από τη ζύμη ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σου. Άφησέ τες στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σφίξουν ή όλη τη νύχτα. Ζέστανε το φούρνο στους 180C/160C και στρώσε σε δύο μεγάλα ταψιά λαδόκολλα. Τοποθέτησε τις μπάλες ζύμης σε απόσταση 3-4 εκ. μεταξύ τους στα ταψιά για να αφήσεις το μείγμα να απλωθεί χωρίς να ακουμπήσει. Ψήσε για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στις άκρες αλλά να είναι μαλακά και απαλά στο κέντρο.Ανακάτεψε τη ζάχαρη άχνη με την υπόλοιπη κανέλα και στη συνέχεια πασπάλισε πάνω από τα μπισκότα.

Ζεστή σοκολάτα gingerbread με άρωμα Χριστουγέννων! Βρήκαμε τι θα σου κρατά συντροφιά τα χειμωνιάτικα απογεύματα

Καλή επιτυχία να έχεις φτιάχνοντας αυτά τα υπέροχο μπισκοτάκια κανέλας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά τα γευστικά μπισκοτάκια κανέλας της γιαγιάς δε γίνεται να λείπουν από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα