Η μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου ξετυλίγεται στο ΚΠΙΣΝ! Μία επίσκεψη αρκεί για να μεταφερθείς σε ένα παραμύθι

14:00 10/12/2021 - Πηγή: iPop

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τέσσερις εντυπωσιακές φωτεινές εγκαταστάσεις από σημαντικούς ξένους και Έλληνες δημιουργούς παρουσιάζονται στο Πάρκο Σταύρο Νιάρχος, και σε μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή, γεμάτη χαρά, αγάπη και Χριστούγεννα! Μία βόλτα αρκεί για να μπεις κι εσύ απευθείας στο γιορτινό κλίμα!

Κάνε τη χειμωνιάτικη βόλτα σου στην ονειρική ατμόσφαιρα του Θόλου, του Ξέφωτου, του Πευκώνα και των Φυτεμένων Δωμάτων, ανακάλυψε την ελευθερία του παιχνιδιού για κάθε ηλικία και πειραματίσου με τα όρια μεταξύ φωτός, χρωμάτων και κίνησης.

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ: Εσύ δε γίνεται να χάσεις
αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Ακολούθησε τις φωτεινές διαδρομές του εμπνευσμένου από τη φυσική συμμετρία Aqueous της Jen Lewin στο Ξέφωτο. Παίξε με τις διαδραστικές πλατφόρμες του, που είναι σχεδιασμένες για να ανιχνεύουν τις ανθρώπινες κινήσεις.

Συνεχίζοντας τη βόλτα σου προς τον Πευκώνα, συνάντησε το Living Lantern των NEON και της Frankie Boyle Studio, ένα κινητικό έργο που συνδυάζει φως, χρώμα και μορφή και χαρίζει μια ευεργετική ανάπαυλα διαλογισμού.

Τα Χριστούγεννα θα μας βρουν αγκαλιά με νέα βιβλία απ’ τις εκδόσεις Key Books

Αμέσως μετά, άφησε τη λάμψη των πυγολαμπίδων του Firefly Field των Studio Toer να σε οδηγήσει στον Θόλο, εκεί όπου στο δικτύωμά του αιωρούνται εκατοντάδες κινούμενα σημεία φωτός.

Τέλος, περπάτησε στο μονοπάτι του Φάρου που φωτίζεται από τους τέλειους κύκλους του Crop Circles των Beforelight, οι οποίοι ξεπηδούν από τα Φυτεμένα Δώματα και βρίσκονται σε αντίθεση και, ταυτόχρονα, συνομιλούν με τη γεωμετρία του κτιρίου του ΚΠΙΣΝ.

Οι φετινές φωτεινές εγκαταστάσεις, που έρχονται από μαγικούς, γιορτινούς τόπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ των προηγούμενων ετών, σε περιμένουν από την 1η Δεκεμβρίου. Ενεργοποίησέ τις, άφησέ τις να σου ανοίξουν πόρτες σε διαφορετικούς κόσμους, φωτογράφισέ τις και φωτογραφήσου κι εσύ!

Η παράσταση που μας ξαναθυμίζει την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ: Σχετικές πληροφορίες

Από: 1/12/2021 – 6/1/2022

Ωράριο λειτουργίας 17.00-24.00

Τοποθεσία: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Είσοδος ελεύθερη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου ξετυλίγεται στο ΚΠΙΣΝ! Μία επίσκεψη αρκεί για να μεταφερθείς σε ένα παραμύθι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα