Το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού στον Βασίλη Κικίλια! (Photo)

15:27 7/7/2019 - Πηγή: iPop

Η φωτογραφία και το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού στον Βασίλη Κικίλια, που ανέβασε ανήμερα των εθνικών εκλογών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν πριν από μερικές μόλις βδομάδες, ενώ διανύουν ίσως μια απ’ τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους και η αλήθεια είναι ότι δεν το κρύβουν.

Κι ενώ κανονικά θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι στον μήνα του μέλιτος, οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και τελικά τους πρόλαβαν. Παρόλα αυτά, δεν παύουν

να εκφράζουν τη στήριξή τους ο ένας στον άλλον, αλλά και να είναι δίπλα του σε κάθε βήμα.

Έτσι λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα Κυριακή, στις 7 Ιουλίου 2019, θέλησε μέσα απ’ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να εκφράσει τη στήριξή της στον σύζυγό της, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια στα Stories του προφίλ της στο Instagram, στέλνοντας από από κάτω τις ευχές της για καλή επιτυχία: «Καλή επιτυχία #myman».

Φωτογραφία στο Instagram ανέβασε και ο Κικίλιας, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια αγκαλιά όλη η Ελλάδα! Η αγάπη σας δύναμή μου! Καλό Βόλι!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια αγκαλιά όλη η Ελλάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα