Το in mute φεστιβάλ έρχεται για δεύτερη χρονιά!

17:04 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το φεστιβάλ in mute είναι γεγονός. Και φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό χώρο , Στέγη γραμμάτων και τεχνών, στις 24 Οκτωβρίου.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 3 μέρες και υπόσχεται να αφήσει ικανοποιημένους όλους τους λάτρεις των βωβών ταινιών. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει αμερικάνικες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους της δεκαετίας του ’20, μετά τον Α παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και βωβές ταινίες του 21ου αιώνα.

Το In mute παντρεύει το βωβό κινηματογράφο με την σύγχρονη/μοντέρνα μουσική που άλλοτε βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και άλλοτε σε σύγκρουση.

Οι

λάτρεις του θεσμού αλλά και εμείς περιμένουμε να δούμε την πρώτη μέρα τις ταινίες μικρού μήκους των Στάν Μπρέκχατζ, Μαν Ρέυ, Χάρρυ Έβερετ Σμιθ, Γουάλας Μπέρμαν και Χανς Ρίχτερ στους ηλεκτρονικούς ήχους των Μάικ Κούπερ, Γίωργη Σακελλαρίου, Balinese Beast και Γιώργου Κατσάνου. Την δεύτερη μέρα θα απολαύσουμε την σύγχρονη βωβή ταινία του Καναδού σκηνοθέτη Γκάυ Μάντι με τη μουσική του Βρετανού Φίλιπ Τζεκ. Και την τελευταία μέρα περιμένουμε τη διθυραμβική, σε σχόλια, ταινία του Τέοντορ Ντάνερ “The Passion of Joan of Arc” σε μουσική που συνέθετε ειδικά για το In mute ’14, ο Δανός Γίακομπ Κιρκέγκορ.

Info!

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Συγγρού 107-109,Νέος Κόσμος
Τηλ.: 2109005800
Ημέρες : 24-26 Οκτωβρίου
Τιμές εισιτηρίου: Εισιτήριο μίας ημέρας: 18 € / Άνεργοι 5 €
Εισιτήριο διημέρου: 28 €
Εισιτήριο τριημέρου: 40 €

The post Το in mute φεστιβάλ έρχεται για δεύτερη χρονιά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα