4 τρόποι για να συγκεντρωθείς πιο εύκολα

15:00 22/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι έννοιες οι οποίες έχεις δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Δε σου επιτρέπουν να απομονώσεις τα θέλω σου και να δεις τη ζωή σου να παίρνει την έκφανση που εσύ επιθυμείς. Μην αγχώνεσαι! Εμείς, είμαστε εδώ και θα σου αποκαλύψουμε τρεις τρόπους για να συγκεντρωθείς ευκολότερα.

Τι θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς;Διώξε τις κακές σκέψεις και προσπάθησε να σκεφτείς κάτι που σε ευχαριστεί πολύ. Κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε το μυαλό σου στο παρελθόν και ειδικά σε κάτι που σε έκανε να ευχαριστηθείς και να χαρείς πολύ στο παρελθόν. Κάτι που σου χάρισε ευτυχία και ζωγράφισε
το χαμόγελο στα χείλη σου.Πάρε βαθιές ανάσες και μέτρα μέτρα σου μέχρι το 15: Πρέπει την ώρα που το κάνεις να έχεις το μυαλό σου τελείως άδειο την ώρα που το κάνεις. Σβύνεις καθετί που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Δεκαπέντε δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να φτιάξουν τις σκέψεις σου και να σε βοηθήσουν.Άκου απαλή κλασική μουσική: Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η απαλή κλασική μουσική είναι το μυστικό για να συγκεντρωθείς και να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις περισσότερη ακόμη ώρα.Μην κάνεις κάτι υποχρεωτικά: Δεν είναι πολύ εφικτό το ξέρουμε αλλά, μπορείς να συγκεντρωθείς ευκολότερα σε κάτι που κάνεις με τη θέληση σου γιατί ο εξαναγκασμός δρα ανασταλτικά στη συγκέντρωση και ωθεί τον άνθρωπο στο να νευριάζει ευκολότερα.

The post 4 τρόποι για να συγκεντρωθείς πιο εύκολα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα