Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Bridgerton μόλις κυκλοφόρησε! Ποιο είναι το νέο ερωτικό τρίγωνο που θα βάλει φωτιά στη σειρά;

20:35 9/3/2022 - Πηγή: iPop

Αγαπητή αναγνώστρια, το Netflix πριν από λίγες μέρες χάρισε στους θαυμαστές του Bridgerton ένα μικρό teaser για να πάρουν μία μικρή γεύση σχετικά με όλα όσα θα συμβούν στη δεύτερη σεζόν. Από εκείνη την ημέρα και μετά όλοι μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα. Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του Bridgerton! Καλή απόλαυση!

Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για την αγαπημένη μας σειρά και μπορείς να πάρεις μία σύντομη γεύση από το πολυαναμενόμενο trailer που μόλις κυκλοφόρησε! Το Netflix αποκάλυψε, επίσης, νέες φωτογραφίες τα παρασκήνια!

Είναι επίσημο! Το Bridgerton κάνει πρεμιέρα κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε – Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μας έχει πάρει ήδη το μυαλό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Eπίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του Bridgerton: Όλα όσα θα συμβούν!

Διατηρώντας την παράδοση των βιβλίων, αυτή η σεζόν δημιουργεί ένα νέο ειδύλλιο, αυτή τη φορά για τον μεγαλύτερο αδερφό των Bridgerton, τον Anthony (Jonathan Bailey) και την αναζήτησή του για αγάπη. Όπως φαίνεται στο trailer, ψάχνει για ένα νέο και παντοτινό ταίρι και η αλήθεια είναι πως το βρίσκει στα μάτια της Edwina.

Η νεαρή και λαμπερή Edwina (Charitra Chandran) βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του, αλλά για να κερδίσει το χέρι της, πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει την συμπάθεια της αδερφής της Kate (Simone Ashley). Φυσικά, τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, καθώς δημιουργούνται βαθύτερα συναισθήματα μεταξύ του Anthony και της Kate, δημιουργώντας ένα ερωτικό τρίγωνο.

«Τι συμβαίνει όταν το καθήκον έρχεται σε σύγκρουση με την αληθινή επιθυμία της καρδιάς;» Η αφήγηση της Lady Whistledown ρωτά και συνεχίζει: «Υπάρχει πράγματι η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα σημαντικό σκάνδαλο!». 

Δες εδώ το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του Bridgerton και μείνε συντονισμένη για περισσότερα νέα καθώς πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα!

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Bridgerton μόλις κυκλοφόρησε! Ποιο είναι το νέο ερωτικό τρίγωνο που θα βάλει φωτιά στη σειρά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα