Το έντονο χρώμα που είναι trend για τα νύχια την Άνοιξη

16:45 3/3/2020 - Πηγή: iPop

Επιτέλους… Άνοιξη! Επιτέλους λίγο χρώμα στη ζωή μας. Όχι δηλαδή, ότι τόσο καιρό μας το απαγόρευε κάποιος αλλά πλέον έχουμε όλη τη διάθεση για να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας. Ποιο χρώμα είναι trend για τα νύχια την Άνοιξη; Ετοιμάσου για το πιο έντονο, ζωντανό και φωτεινό μανικιούρ.

Μπορεί πριν από μια εβδομάδα να είχες τα νύχια σου μαύρα, γκρι ή μπλε σκούρο… αλλά τώρα η μόδα αλλάζει. Γιατί είναι Άνοιξη! Αποχαιρετίσαμε, λοιπόν, τον Φλεβάρη… όπως-όπως κι αποφασίσαμε

να ξεκινήσουμε τη νέα εποχή γεμάτη χρώματα και τίποτα δεν μας σταματά. Και θέλοντας να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας ξεκινάμε από το μανικιούρ που είναι κι εύκολο.

Ποιο χρώμα είναι trend για τα νύχια την Άνοιξη; Το κίτρινο! Το έντονο και φωτεινό κίτρινο με όλες τις αποχρώσεις του,”παίζει” παντού στο Instagram κι αυτομάτως δίνει ένα boost στην ενέργεια και τη διάθεσή σου.

Το κίτρινο είναι ένα τόσο λαμπερό χρώμα, αλλά πολλοί άνθρωποι τείνουν να to αποφεύγουν, ειδικά στα νύχια. Μπορείς να επιλέγεις ένα λαμπερό κίτρινο χρώμα με πιο ζεστούς τόνους, καθώς ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις του δέρματος.

Ακόμη, όμως, κι αν για εσένα αυτό το χρώμα είναι λιγάκι υπερβολικό, έχουμε βρει τη λύση για να το βάλεις στα νύχια σου! Μπορείς να επιλέξεις μια ουδέτερη βάση και πιο ουδέτερα και nude χρώματα αλλά με πινελιές κίτρινου χρώματος, όπως μισοφέγγαρα, κουκίδες ή διακριτικές γραμμές.

Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες ενώ πολλά από αυτά τα σχέδια μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου.

Τι είναι ο χρυσός κανόνας “90-10” στο μανικιούρ;

Πάρε μια μικρή έμπνευση για το τι παίζει στο Instagram κι ετοιμάσου για μανικιούρ.

Για τις πιο τολμηρές…

View this post on Instagram

Oh hello Instagram! It’s been a while since we’ve seen you on the grid

Keywords
Τυχαία Θέματα