Το emoji που χρησιμοποιείς περισσότερο… και οι παραλλαγές του!

10:51 17/2/2020 - Πηγή: iPop

Πες το μ’ ένα emoji… Αλήθεια, πόσες φορές ένα emoji σε έχει βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση; Εμάς πολλές! Το emoji καρδιά είναι αυτό που οι χρήστες χρησιμοποίησαν περισσότερο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά κι αυτό που επιλέγουν τις υπόλοιπες μέρες. 

Για το να πεις “σ΄αγαπώ”, “σε νοιάζομαι”,”σε σκέφτομαι”, μερικές φορές είναι δύσκολο. Ενώ αν στείλεις μια καρδούλα; Κανένα πρόβλημα.

Πράγματι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,

το emoji καρδιά είχε την τιμητική της κι αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Emojipedia’s Jeremy Burge, η κόκκινη καρδιά ήταν αυτή που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καμία πρωτοτυπία βρε παιδιά;;;

Καρδούλες παντού κι ένα thumbs up (το οποίο και απεχθανόμαστε) στα top emojis.

Στο Emoji Stats μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο ποια emojis χρησιμοποιούνται. Θα εκπλαγείς με το πόσα πολλά αποστέλλονται και πόσο γρήγορα αλλάζουν αυτοί οι αριθμοί.

Οι παραλλαγές της καρδιάς…

Επειδή η κλασική, κόκκινη καρδιά δεν μας είναι αρκετή, βρίσκουμε και πολλές παραλλαγές της. Αλλά γνωρίζεις στην πραγματικότητα τι σημαίνουν οι πολύχρωμες καρδιές ή η διπλή καρδιά;

Μιας και είναι το αγαπημένο σου emoji ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στη σημασία του, ώστε να μην το χρησιμοποιείς άσκοπα.

Δύο καρδιές:

Keywords
Τυχαία Θέματα