Πρεμιέρα για το YFSF: Η εντυπωσιακή έναρξη και η πρώτη νικήτρια!

10:14 17/2/2020 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα για το YFSF το βράδυ της Κυριακής με μια εντυπωσιακή έναρξη γεμάτη μουσική και ενθουσιασμό. Το εντυπωσιακό show του ANT1 επέστρεψε για 6η σεζόν με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις. 

Πρεμιέρα για το YFSF με την Μαρία Μπεκατώρου, σταθερή αξία και οικοδέσποινα. Η παρουσιάστρια “γέμισε” τη σκηνή, ήταν λαμπερή και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Καλώς όρισε το κοινό που βρισκόταν εκεί αλλά και τους τηλεθεατές και όπως είπε «μετά από περισσότερες

από 700 μεταμορφώσεις, 50 καλλιτέχνες μετά από 5 σεζόν, είμαστε εδώ για 6η χρονιά και συνεχίζουμε. Γιατί έτσι απλά αυτό είναι το YFSF, παιδιά!».

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπορούσε να σταματήσει να χορεύει, σχολίασε το μεγαλύτερο πλατό και τα σκηνικά και στη συνέχεια παρουσίασε την κριτική επιτροπή, μιλώντας για μια όμορφη παρέα.  Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία φέτος μπήκε στην οικογένεια του YFSF, δήλωσε πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή την 6η σεζόν του show.

Να σημειωθεί πως στην κριτική επιτροπή, εκτός απ’τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, βρίσκονται και οι Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης.

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, οι : Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Η μεγάλη νικήτρια της πρεμιέρας

Μεγάλη νικήτρια της πρεμιέρας αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία μεταμφιέστηκε σε Ariana Grande και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της ήταν πετυχημένη.

Με τις ψήφους κριτικής επιτροπής και το 11αρι του κοινού είναι η πρώτη μεγάλη νικήτρια του YFSF.

Να επισημάνουμε ότι στην πρώτη θέση είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στην Τάνια Μπρεάζου και την Ευρυδίκη, ωστόσο η ψήφος του κοινού μετρά περισσότερο και έτσι η Τάνια ήταν αυτή που αναδείχτηκε νικήτρια.

Διαβάστε επίσης:

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Τι αποκαλύπτουν οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα;

Το άρθρο Πρεμιέρα για το YFSF: Η εντυπωσιακή έναρξη και η πρώτη νικήτρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα