Το δώρο που δεν πρέπει να κάνεις τα Χριστούγεννα | Video

15:16 17/12/2019 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών κι εσύ μπορεί να έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις τη λίστα με τα δώρα που θέλεις να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η υιοθεσία σκύλου τα Χριστούγεννα δεν είναι καλή ιδέα κι αυτό το video θα ευαισθητοποιήσει κι εσένα. 

Η υιοθεσία σκύλου τα Χριστούγεννα

ίσως είναι κάτι που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι. Γονείς σκέφτονται να πάρουν έναν σκύλο στα παιδιά τους, ο σύντροφός σου ίσως σκέφτεται να σου πάρει σκύλο ή εσύ θέλεις να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Μην το κάνεις. Γιατί ο σκύλος είναι για μια ζωή, δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Είναι δώρο ζωής αλλά δεν είναι σίγουρα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.

Το Dogs Trust, οργανισμός για την προστασία των σκύλων απαγορεύει την υιοθεσία κατά την περίοδο των γιορτών, ώστε να αποτρέψει όλους αυτούς που είχαν στο μυαλό τους να κάνουν ως δώρο έναν σκύλο. Γιατί μπορεί οι άνθρωποι να έχουν την καλύτερη πρόθεση όταν θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο δώρο, αλλά ίσως δεν αντιλαμβάνονται την ευθύνη. Δεν αντιλαμβάνονται την ευθύνη μετά την υιοθεσία. Γιατί ο σκύλος δεν είναι απλώς για να περάσεις χαρούμενα και ζεστά την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, αλλά θα είναι για μια ζωή.

View this post on Instagram

There are lots of things to consider before getting a dog…

Keywords
Τυχαία Θέματα