Μόλις ανακαλύψαμε την καλύτερη σως για τα ζυμαρικά!

14:44 17/12/2019 - Πηγή: iPop

Είμαστε μακαρονάδες και θέλουμε να φτιάχνουμε διαφορετικές συνταγές με βάση τα ζυμαρικά για να μην τα… βαριόμαστε! Και κάπως έτσι βρήκαμε την ιδανική σως για τα ζυμαρικά που πρέπει να φτιάξεις ASAP!

Η ιδανική σως για τα ζυμαρικά είναι και vegan καθώς περιέχει λαχανικά, γάλα αμυγδάλου ή σόγιας και όλα τα νόστιμα και θρεπτικά συστατικά. Δεν χρειάζεσαι κρέμα γάλακτος για να βγει η σάλτσα σου κρεμώδης και θα σου το αποδείξουμε ευθύς αμέσως.

Τι θα χρειαστείς;2 κόκκινες πιπεριές1 κόκκινο κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδου1/2 φλιτζάνι
κάσιους1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου ή σόγιας2 κουταλιές θρεπτική ζύμη για vegans1/2 κουταλάκι αλάτιΠιπέρι για γεύσηΚόκκινες νιφάδες πιπεριού, για γεύση1/2 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα σε σκόνηΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς. Κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες.Μαζί με το σκόρδο, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.Στη συνέχεια, τα αφαιρούμε απ’τον φούρνο και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε για αρκετά λεπτά. Έπειτα, ρίχνουμε τα ζυμαρικά που έχουμε ήδη βράσει και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Τέλος, ρίχνουμε τις κόκκινες νιφάδες πιπεριού και λίγο πιπέρι, αν επιθυμούμε!Δες και αυτή τη συνταγή:

Συνδύασε τα ζυμαρικά μ’ αυτά τα λαχανικά για το πιο γευστικό πιάτο!

Photo: veganheaven.org

Το άρθρο Μόλις ανακαλύψαμε την καλύτερη σως για τα ζυμαρικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα