Το beauty look της Dakota Johnson που λατρέψαμε!

18:02 8/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Dakota Johnson συγκαταλέγεται άξια στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς του Hollywood, καθώς κάθε φορά καταφέρνει να ξεχωρίζει τόσο για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και τις street style, αυτές που ο φακός τη συλλαμβάνει όταν αγοράζει τον καφέ της ή όταν βγαίνει με τον αγαπημένο της -και δικό μας- Chris Martin.

Ωστόσο, η τελευταία

της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Friend στο Τορόντο, ξεχώρισε εκτός απ’ την υπέροχη μαύρη τουαλέτα Dior και για το beauty look της Dakota Johnson, το οποίο εμείς λατρέψαμε και δηλώνουμε φαν.

Γιατί ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο beauty look της Dakota Johnson; Για τα μαλλιά της που ήταν πιασμένα πάνω και για τις αφέλειες – κουρτίνα που μας θύμιζαν Γαλλίδες και Ιταλίδες πρωταγωνίστριες μιας άλλης γενιάς.

Η Johnson βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ του Τορόντο για να προωθήσει τη νέα της ταινία The Friend και πόζαρε δίπλα στους συμπρωταγωνιστές της Jason Segal και Gwendoline Christie, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️ Dakota Johnson ⚡️ (@johnsondiary) στις 8 Σεπ, 2019 στις 6:22 πμ PDT

Το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ανήκει στην κολεξιόν του οίκου Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 και αποτελείται στο επάνω του μέρος από έναν στενό ημιδιάφανο κορσέ και στο κάτω μέρος από μια ονειρική φούστα από τούλι.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω σε στυλ αλά παλιό Hollywood, το οποίο ήταν ιδανικό για να αναδείξει τόσο το υπέροχο φόρεμα της όσο και το μακιγιάζ της σε τόνους nude. Την εμφάνιση συμπλήρωνε ένα διακριτικό κολιέ από διαμάντια κι αυτό ήταν αρκετό για να μας χαρίσει ίσως ένα απ’ τα καλύτερα looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fifty Shades Chile (@fiftyshadescl) στις 8 Σεπ, 2019 στις 8:00 πμ PDT

Διάβασε ακόμη:

Πώς κλείνει το κενό στα δόντια; Οδοντίατρος λύνει τις απορίες μας με τον πιο απλό τρόπο!

Photo: GP IMAGES/GETTY IMAGES

Το άρθρο Το beauty look της Dakota Johnson που λατρέψαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα