Το Twilight επιστρέφει με… αντιστροφή ρόλων! | Το βιβλίο «Ζωή και Θάνατος» θα σε μαγέψει

10:44 9/3/2017 - Πηγή: iPop

Δέκα χρόνια μετά το πρώτο βιβλίο του Twilight, το οποίο απέκτησε ένα μεγάλο κοινό, η συγγραφέας, Stephenie Meyer, έβγαλε νέο βιβλίο και υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς, να σε φέρει αντιμέτωπο με πλάσματα τα οποία έχουν υπερφυσικές ικανότητες και να σου δείξει το νόημα της πραγματικής αγάπης!

Η ιστορία του βιβλίου «Ζωή και Θάνατος» όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η συγγραφέας, είναι πολύ διαφορετική αλλά παράλληλα και πολύ ίδια με την ιστορία

του Λυκόφωτος. Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πως οι ρόλοι αλλάζουν.

Όσα, λοιπόν, ήξερες για τους πρωταγωνιστές θα πρέπει να τα ξεχάσεις, καθώς τα αγόρια παίρνουν τη θέση των κοριτσιών και το αντίστροφο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όλα ξεκινούν όταν ο Μπο Σουάν μετακομίζει στη μελαγχολική πόλη Φορκς. Εκεί, συναντά τη μυστηριώδη και γοητευτική Ίντιθ Κάλεν την οποία και ερωτεύεται.

Τα πάντα, όμως, περιπλέκονται όταν ανακαλύπτει πως η συγκεκριμένη κοπέλα εκτός από περίεργο χαρακτήρα και ολόλευκη επιδερμίδα έχει και υπερφυσικά χαρίσματα.

Ο έρωτας της, όμως, τον έχει καθηλώσει κι αν ακόμα κι αν νιώθει πως όσο πιο πολύ την πλησιάζει τόσο πιο πολύ κινδυνεύει και αυτός και οι γύρω του δεν μπορεί να την αφήσει.

Το iPop.gr σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα απ’ τα τρία αντίτυπα του βιβλίου, το οποίο θα σε ταξιδέψει σε μέρη μαγικά.

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Ζωή και Θάνατος» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Stephenie Meyer είναι πτυχιούχος της Αγγλικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστήμιού Brigham Young.

Έγινε γνωστή για τη σειρά της «Λυκόφως», η οποία έχει πουλήσει παγκοσμίως 155 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το πρώτο της μυθιστόρημα για ενηλίκους ονομάζεται, «Το Σώμα» και το εξέδωσε το 2008. Το συγκεκριμένο βιβλίο έφτασε στο νούμερο 1 στις λίστες των New York Times και Wall Street Journal και μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο το 2013.

Τα τελευταία χρόνια η συγγραφέας ζει στην Αριζόνα με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους.

Τα βιβλία της Stephenie Meyer ΛΥΚΟΦΩΣ και ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ενώ ετοιμάζεται το νέο μυθιστόρημά της για ενηλίκους Η ΧΗΜΙΚΟΣ.

The post Το Twilight επιστρέφει με… αντιστροφή ρόλων! | Το βιβλίο «Ζωή και Θάνατος» θα σε μαγέψει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα