Το Tinder δημιουργεί secret app και εγείρει ζητήματα διακρίσεων

10:06 9/3/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί το Tinder ν’ απέκτησε μαζικά πολλούς χρήστες όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του, όμως, πλέον δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι το κατηγορούν για το πώς έχει εξελιχθεί, προσθέτοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά, τα οποία εγείρουν ζητήματα διακρίσεων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, υπάρχει ένα secret app του Tinder, το Tinder Select, το οποίο, όμως, διακρίνει τους ανθρώπους στους… απλούς θνητούς

και στους celebrities.

Έτσι, σ’ αυτή την «μυστική» ενότητα περιλαμβάνονται χρήστες όπως CEOs, celebrities, μοντέλα και πλούσιοι. Η δυνατότητα, σύμφωνα με τις εν λόγω αναφορές, βρίσκεται στο αρχικό μενού του Tinder και μπορεί να ενεργοποιηθεί και ν’ απενεργοποιηθεί απ’τον χρήστη.

Προς το παρόν, υπάρχει σύγχυση γύρω απ’ το ποιοι χρήστες μπορούν να ενταχθούν στην κοινότητα, όμως, μπορούν να λάβουν αίτημα απ’ το Tinder ή να προταθούν από άτομα τα οποία είναι ήδη μέλη της.

Όσοι λαμβάνουν πρόσκληση δεν έχουν την δυνατότητα να προσκαλέσουν κάποιον τρίτο, οπότε το Tinder Select παραμένει ένας μικρός κύκλος.

Όσοι είναι μέλη στο Tinder Select, έχουν μπλε χρώμα στην επαφή τους αντί για το κλασικό πορτοκαλί, ενώ έχουν τη δυνατότητα να εναλλάσσονται ανάμεσα στο απλό Tinder και το Tinder Select.

Photo: Leon Neal, Getty Images

The post Το Tinder δημιουργεί secret app και εγείρει ζητήματα διακρίσεων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα