O Brad Pitt σχολιάζει τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο!

13:22 22/9/2022 - Πηγή: iPop

Θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί ότι ο Brad Pitt, ένας απ’ τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο, θα σχολίαζε ποιους θεωρεί ο ίδιος τους ωραιότερους;

Κι όμως, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Vogue, όπου μοιράστηκε το ποιοι πιστεύει ότι είναι οι πιο όμορφοι του κόσμου.

Ο ηθοποιός είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ποιοι θεωρεί ότι μπορούν να έχουν αυτό

τον τίτλο και η απάντησή του δεν προκαλεί καμία έκπληξη!

Ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων! Paul Newman και George Clooney είναι οι δύο διάσημοι άνδρες που ο Brad Pitt θεωρεί τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο, κι εμείς θα προσθέσουμε φυσικά και τον ίδιο!

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Paul Newman. Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος. Θα προσθέσω και τον George Clooney. Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά», είπε ο ηθοποιός, αστειευόμενος όταν μιλούσε για τον George Clooney.

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου με το Goop. Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν, μάλλον, η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα..

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα μάθαμε ότι ο Brad Pitt λανσάρει και δική του συλλογή με ρούχα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Brad Pitt σχολιάζει τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Brad Pitt,