5+1 tips των celebrities για να φαίνεσαι πιο νέα!

11:59 13/7/2020 - Πηγή: iPop

Βλέπεις ένα σωρό celebrities να δηλώνουν πάνω από 50 ετών, αλλά να φαίνονται τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερες και φυσικά αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν, πώς να φαίνεσαι πιο νέα από την βιολογική σου ηλικία; 

Βλέπεις, για παράδειγμα, την Jennifer Lopez και λες δεν γίνεται αυτή η γυναίκα να είναι 50 ετών, κι όμως γίνεται! Μην πάει το μυαλό σου κατευθείαν στην πλαστική ή σε άλλες μεθόδους που πρέπει να πειράξεις την επιδερμίδα σου. Υπάρχει

κι άλλος τρόπος για να φαίνεται μια γυναίκα νέα.

Οι celebrities που τόσο πολύ αγαπάς ακολουθούν μια σειρά από tips που τις κρατούν ενεργές, όμορφες κι εντυπωσιακές ακόμα κι αν είναι μεγαλύτερες απ’ όσο φαίνονται. Μήπως θες κι εσύ αυτές τις συμβουλές;

Πώς να φαίνεσαι πιο νέα;

Όχι στις αυστηρές δίαιτες 

Από μία ηλικία και μετά οι αυστηρές δίαιτες δεν είναι και τόσο ωφέλιμες για το δέρμα σου. Αν επιδιώξεις να χάσεις πολλά κιλά μετά τα 40 έτη, θα παρατηρήσεις ότι χάνοντάς τα το δέρμα σου χαλαρώνει και δημιουργούνται πολύ πιο εύκολα ρυτίδες. Σύμφωνα με έρευνα, όταν ο δείκτης μάζας σώματος αυξάνεται κατά 4 βαθμούς πριν από την ηλικία των 40 ετών, το άτομο φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο, αλλά μετά από 40 χρόνια, είναι ακριβώς το αντίθετο. Μετά τα 55, ο δείκτης μάζας σώματος μπορεί να αυξηθεί κατά 8 βαθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σωματική δραστηριότητα 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πως η σωματική άσκηση κάνει καλό στη μακροζωία, ενώ ενισχύει και την υγεία. Έρευνα έχει αποδείξει ότι η γυμναστική επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Ωστόσο, μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Όλα με μέτρο!

View this post on Instagram

Back at it and ready for the weekend. ☀️ @NiyamaSol

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 26, 2020 at 7:10pm PDT

Το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lopez που την κρατά σε φόρμα! 

«Γλυκό» πρόσωπο 

Μια θαμπή επιδερμίδα με σακούλες κάτω απ’ τα μάτια, σπυράκια και ρυτίδες στο μέτωπο σίγουρα δεν σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέα. Φυσικά σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η ζάχαρη, η οποία δεν ωφελεί την επιδερμίδα σου κι ήρθε η ώρα να το καταλάβεις. Αυτή η τροφή προάγει τη γλυκοζυλίωση, μια διαδικασία κατά την οποία η περίσσεια γλυκόζης βλάπτει το κολλαγόνο και το καθιστά λιγότερο ελαστικό, γεγονός που προφανώς επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Προσοχή στον ύπνο 

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται άσχημα γερνούν γρηγορότερα. Η έρευνα διεξήχθη με τη συμμετοχή 60 γυναικών μεταξύ 30 και 49 ετών και εκείνες που δεν κοιμήθηκαν πολύ καλά έδειξαν σημάδια γήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, πρέπει να ξέρεις πως όταν κοιμάσαι μπρούμυτα είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν ρυτίδες στο πρόσωπό σου, λόγω της τριβής με το μαξιλάρι.

Unsplash/Kinga Cichewicz

Λάθη στον ύπνο που καταστρέφουν το πρόσωπό σου και μειώνουν τη λάμψη του! 

Περίγραμμα χειλιών 

Φυσικά και το μακιγιάζ σου παίζει ρόλο και αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το περίγραμμα χειλιών. Είναι ένα σημαντικό σημείο, ακόμα κι αν δεν το νομίζεις και τόσο. Όταν το περίγραμμα των χειλιών σου είναι προσεγμένο και λίγο θολό, τότε ναι, φαίνεσαι πιο νέα.

Ζυγωματικά 

Αν έχεις εκ φύσεως ωραία ζυγωματικά στο πρόσωπο, τότε είσαι πολύ τυχερή! Από τότε που άρχισαν να γίνονται μόδα, πολλές γυναίκες καταλήγουν να κάνουν αυτή την μικρή και καθόλου επώδυνη επέμβαση συσσώρευσης λίπους στα μάγουλα. Ωστόσο, εμείς σου προτείνουμε να παραμείνεις φυσική, ακόμα κι αν δεν έχεις ζυγωματικά, γιατί το φυσικό look είναι πάντα το πιο ωραίο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Εγγυημένοι τρόποι να κρατήσεις την επιδερμίδα σου νέα

Photo: Freepik

Το άρθρο 5+1 tips των celebrities για να φαίνεσαι πιο νέα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα