Το Spotify Premium Duo είναι για σένα και τον σύντροφό σου

15:44 6/7/2020 - Πηγή: iPop

Οκ. Το Spotify το έπιασε. Εσύ θες να ακούς Josephine και ο καλός σου Guns n’ Roses. Το νέο Spotify Premium Duo σας καλύπτει και τους δύο και δεν χρειάζεται να έχετε 2 διαφορετικά accounts.

Πρόκειται για τη νέα συνδρομή του Spotify που θέλει να καλύψει όλες τις ανάγκες των ζευγαριών… υπερβολή το “όλες”. Αν μένεις μαζί με τον σύντροφό σου, αλλά τα ακούσματά μας

είναι αρκετά διαφορετικά, δεν χρειάζεται να έχετε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς, αρκεί το Spotify για δύο!

Η τιμή του πλάνου σας συμφέρει, καθώς επίσης κι όλα όσα συνεπάγεται αυτή η συνδρομή.

Το κόστος για το Spotify Premium Duo είναι 8,99 ευρώ τον μήνα και φέρνει μαζί δύο premium λογαριασμούς, χωρίς διαφημίσεις.

Το συγκεκριμένο πλάνο περιέχει και το Duo Mix, που περιγράφεται ως μια “playlist για δυο, που ανανεώνεται συχνά με μουσική που απολαμβάνετε και οι δυο”.

Το Premium Duo μπήκε ακριβώς δίπλα από το Individual plan (6,99€) και το Family (10,99€) και εκτός του ότι θέλει να ενθαρρύνει τα ζευγάρια να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, θέλει να τους πείσει ότι θα εξοινοκομήσουν περί τα 5 ευρώ τον μήνα, αν αλλάξουν τα δυο Individual plans σε Premium Duo.

Πώς λειτουργεί το Spotify Premium Duo;

Όπως εξήγησε ο Alex Norström, Chief Freemium Business Officer του Spotify:

Είμαστε περήφανοι που κυκλοφορούμε το Spotify Premium Duo, μια καινούργια προσφορά για μόνο δυο άτομα στο ίδιο σπίτι… Το Premium Duo συμπεριλαμβάνει τον εκτενή κατάλογο μουσικής και podcast, αλλά και όλα όσα αγαπάνε οι χρήστες του Spotify Premium. Με δυο ξεχωριστούς Premium λογαριασμούς, μπορείτε να ακούτε ξεχωριστά, χωρίς να σας διακόπτει κανένας και να έχετε όλες τις δικές σας playlists και δυνατότητες φτιαγμένες αποκλειστικά για εσάς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτό το ιδιαίτερο Spotify Premium plan, για ακόμα περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Το Spotify Kids που θα αγαπήσει το παιδί σου!

Photo: Unsplash/ Willian Justen de Vasconcellos

Το άρθρο Το Spotify Premium Duo είναι για σένα και τον σύντροφό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Spotify Premium Duo,