Το MadWalk 2021 είναι εδώ! Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που θα μείνουν αξέχαστες

12:46 24/11/2021 - Πηγή: iPop

Το MadWalk 2021 επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ για 11η συνεχόμενη χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που θα συζητηθούν πολύ και θα σου δώσουν ατελείωτη έμπνευση για τις επόμενες εξόδους σου!

Καλλιτέχνες και επώνυμοι σχεδιαστές βρέθηκαν στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music

Project, που φέτος παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού. Η βραδιά ήταν γεμάτη εντυπωσιακά catwalks από τα πιο γνωστούς σχεδιαστές και τα πιο δημοφιλή fashion brands και performances από καλλιτέχνες τόσο από την Ελλάδα και όσο και από το εξωτερικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Kakosaios (@giorgos.kakosaioss.fans)

Στη φετινή βραδιά παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής δημιουργοί: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series.

Στη μουσική βραδιά βρέθηκαν η Τάμτα, η οποία έκλεισε τη show, η Ελένη Φουρέιρα, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Demy, η Evangelia, η Xenia Ghali, η Joanne, η Ζόζεφιν, οι INCO, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Natasha Kay, ο Lil Koni, η Κόνι Μεταξά, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Stefania, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Gals (@thegals.gr)

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και θα προβληθεί αποκλειστικά από τοMEGA την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Το κόκκινο χαλί των MadWalk και οι λαμπερές εμφανίσεις:

Στο κόκκινο χαλί στο Tae Kwon Do στο Φάληρο περπάτησαν οι αγαπημένοι μας celebrities και πραγματικά τράβηξαν τον φωτογραφικό φακό και όλα τα βλέμματα πάνω τους. Εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πραγματικά μπορείς να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι! Ειδικά τώρα, που πλησιάζουν και οι γιορτές, είμαι σίγουρη πως θα χρειαστείς σημεία αναφοράς για το επόμενο γιορτινό συνολάκι σου.

Παρακάτω σου συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του MadWalk 2021. Ελπίζουμε να ξετρελαθείς κι εσύ όσο εμείς! Απόλαυσέ τες λοιπόν.

Ο υπέροχος Στέφανος Δημουλάς περπάτησε στο κόκκινο χαλί και ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός. Παρευρέθηκε στα MadWalk 2021 και πραγματικά το κοστούμι του ήταν τόσο λαμπερό όσο εκείνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Dimoulas (@stefanos_dimoulas)

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη βραδιά και βέβαια τα looks που επέλεξαν μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα υπέροχο και σέξι μπλε ολόσωμο, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα και ένα μαύρο καπέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonamakou fan (@athinaoikonomakou_love)

Η Έλενα Τσαγκρινού για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των MadWalk 2021 επέλεξε ένα λιλά ανδρόγυνο κοστούμι, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε δύο μακριές και εκκεντρικές πλεξούδες. Για την επόμενη εμφάνισή σου, λοιπόν, μπορείς να πάρεις έμπνευση και να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου όσο θες! Πολλές φορές δίνεις σημασία μόνο στο τι θα βάλεις και ξεχνάς πως για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση το μαλλί σου διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Η Κόνι Μεταξά παρευρέθηκε κι εκείνη στην γιορτή της μόδας και της μουσικής! Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα έντονο και αρκετά μεγάλο γυαλί, μία μαύρη, φαρδιά καμπαρντίνα και μπότες με τεράστιο τακούνι που θυμίζουν και λίγο Lady Gaga.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα
MadWalk 2021,