Δωρεάν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών- Κάνε την εγγραφή σου σήμερα

18:36 23/11/2021 - Πηγή: iPop

Η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι. Στο Euro 2021 όταν κατέρρευσε ο διεθνής παίχτης της Δανίας Κρίστιαν ‘Ερικσεν, έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Θυμάμαι πόσο είχα εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που ενήργησε ο συμπαίχτης του, που μαζί με την βοήθεια της ιατρικής ομάδας έσωσαν τη ζωή του νεαρού παίχτη. Γιατί έτσι κρέμεται καμιά φορά η ζωή μας, από μια κλωστή. Έκτοτε είχα αποφασίσει να παρακολουθήσω την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για να γνωρίζω τι πρέπει να κάνω αν βρεθώ σε

αυτή τη θέση. Έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών μέσω (Webinar) κάνε σήμερα την προεγγραφή σου!

Δωρεάν πρόσκληση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στις 5/12/2021 στις 18:00-21:30, η Mentoria στηρίζει την δράση των Hopeaholics σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Σύλλογο Kids save lives. Τα παιδιά σώζουν ζωές και σας προσφέρουν ένα δώρο ζωής ανεκτίμητης αξίας!

Μία δωρεάν εκπαίδευση Α’ Βοηθειών του οργανισμού Kids save lives. H προεγγραφή γίνεται σήμερα 23/11/2021.
Στο σεμινάριο υπάρχει η δυνατότητα να εκπαιδευτούν 500 παιδιά, έφηβοι και ενήλικοι, για τη συμμετοχή σου απαιτείται η άμεση προεγγραφή.

(Προσοχή: Στο πεδίο iSAVElives First Responder Education, δηλώστε συμμετοχή και στείλτε μήνυμα για την δράση 5/12).

Σε ποιον απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά άνω των 10 ετών, εφήβους και ενηλίκους και βασίζεται στους 4 στρατηγικούς στόχους του KIDS SAVE LIVES:

ΕκπαίδευσηΑπινιδωτέςΤεχνολογίαΔιάσωση

Παράλληλα στοχεύοντας στην προετοιμασία χρηστών της καινοτόμου εφαρμογής iSAVElives App άμεσης ενεργοποίησης των Πρώτων Ανταποκρινόμενων της Κοινότητας, την οποία δημιούργησαν σε συνεργασία με τον τεχνολογικό κολοσσό «MICROSOFT».

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου 3:30 ώρες (Webinar) και θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα απόγευμα: Την Κυριακή, 05.12.2021, 18:00 – 21:30. Όταν η κατάσταση της χώρας το επιτρέψει (λόγω πανδημίας), θα ακολουθήσει το εξαιρετικά σημαντικό μέρος της Πρακτικής εξάσκησης!

Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] https://kidssavelives.gr/Στο KIDS SAVE LIVES – Τα παιδιά σώζουν ζωές, πιστεύουν πως όλοι μπορούν να σώσουν μια ζωή, ακόμη και τα παιδιά

Πώς μπορεί ο εθελοντισμός να βοηθήσει όντως την ψυχική σου υγεία

View this post on Instagram

A post shared by Mentoria (@mentoria_greece)

Η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών είναι κάτι που αφορά όλους μας, δεν ξέρουμε πού και πότε μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε το φιλί της ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό μας, κοντινό μας ή λιγότερο κοντινό. Αν μπορούμε να σώζουμε μια ζωή καλό είναι να ξέρουμε πώς γίνεται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δωρεάν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών- Κάνε την εγγραφή σου σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα